[]

aktrollerin halep sevdasinin sebebi?

Nedir?
Acikca merak ediyorum ve soruyorum, nedir?
Hic humanizm veya duyar kasmaya gerek yok, dunyanin neresinde bir masum hayatini kaybetse canimiz yanar, yanmasi lazim, ama bu yandas tayfa halepe taksim muamelesi yapiyor, ulke bogazina kadar boka batmis, hergun bir yerimizde bomba patliyor, bizimkilerin her son dakika haberi halepte halep, neden acaba?


 
malum zat şamda cuma namazı kılacaktı şimdiyse geldiğimiz noktada halepte cenaze namazı kılınıyor cihatçıların.

burdan giden silahlar, petrol ticareti vs. bunlar da işin parasal nedenleri.
  • hosein  (15.12.16 11:41:07) 
Bunlar ezelde beri Şii olan bölgeleri sünnileştirmeye çalışıyorlar, zamanında Osmanlı ataları İran'ı sünnileştirmeye çalışıyordu bunlar da Suriye için aynı şeyi isteyip oradaki terörist cihatcıları destekliyorlardı ama olmadı, olmadığı için üzülüyorlar işte yoksa sivil halk falan kimsenin umurunda değil. Sivil halk zaten cihatcıların tecavüzüne uğruyordu işkence görüyorlardı öldürülüyordu, o zaman hiçbirinin sesi çıkmıyordu. Suriye ordusu bölgeyi ele geçirince Halep'te katliam varmış gibi gösterilmeye başlandı, bizim çomarlar da tepki göstermeye başladı haliyle.


  • angelus  (15.12.16 11:49:38) 
kankaları halep'te hezimete uğradı. kıstırıldı. oradan kurtarıp fırat kalkanı harekatında tekrar kullanmak istiyorlar.

www.aljazeera.com.tr

dertleri de bunları tahliye edebilmek. esad ordusu da esir alıyor ya da öldürüyor. bu zavallılar da çaresizce bağırıp yalan dolana sarılıyorlar.

"esad iki haftaya gider" diyen bi arkadaş vardı, esad kaldı o gitti. bunlar da o hesap. nasıl bir tesadüfse, kimi destekleseler tarihe gömülüyor.

suriye'ye tır tır silah gönderenler, silahlar patladığında ağlıyor, yersen...
  • babilbaligi  (16.12.16 11:25:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.