[]

Çok kötü hissediyorum

Ona gidip sarıldı. Bişey yapmış sanırım. Nasıl kendini affettirebikeceğini soruyordu. Beni görmedi bile. Tüm yüzdüzlüğümle ona gittim. Bilmiyorum sıcak gibiydi. Çıkışta şakalaştık. Sonra beni yalnız bırakma Benin'le gel dedim. Birlikte gideriz diğerlerinin yanına. Belkide yemek yeriz birlikte ? Bişey demedi gitti diğerlerinin yanına. Bende gittim. Orada buluşuruz diyordum. O gelmedi. İnsan bir mesaj atar başka bir yete gittim diye. Gelmedi ams ben bekledim. Ve sonra anladım. Bana zerre değer vermiyor. Ama bana en büyük derdini anlatmıştı ağlamıştı omzunda . O sarıldı bana sıcak bir merhabayı çok gördü.

Niye sevilmiyorum ben ? Çok mu değersizim ?

Ben Yok muyum yoksa ?

Sadece paylaşmak istedim
Özür dikerim rahatsız ettim.

 
üzülme siktir et


  • grid  (14.12.16 23:38:17) 
Keşke daha güzel paylaşsaydın da yardımcı olsaydık.


  • gozu acik sevisen yahudi  (14.12.16 23:38:39) 
insanlar olarak bizi değersiz hissettiren insanlardan hoşlanmaya pek meyilliyiz. bununla alakalı bir durum yaşıyor olabilirsiniz. kaçan kovalanır ve 4s gibi kuralları uygulayın, umursamayın. bazı insanlar gerçekten bundan hoşlanıyor ve sonuç olarak değersiz hissettiren taraf siz olduğunuz için artık insanlar sizin peşinizde koşmaya başlıyor.


  • who cares wins  (14.12.16 23:41:52) 
Daha güzel/yakışıklı olsaydın severdi seni.


  • bigbadabum  (15.12.16 00:08:52) 
>Niye sevilmiyorum ben ?

sevilip sevilmeyecek biri olma tespitin tek bir kişinin yargısına mı ait?

>Çok mu değersizim ?

hayır. çok değerli de değilsin ama. değerimiz başkalarının gözlerinden ölçülebilecek bir şey değildir sadece.

>Ben Yok muyum yoksa ?

hangimiz gerçekten "varız" ki? bir varız, bir yokuz. hepsi bu.

özetle değer verdiğin bir kişi tarafından benzer oranda ya da yeterince değer almadın. tek olan bu. başka şeyleri getirip bunun altına dizersen, bu olan şey gözünde koca bir dev haline gelir. gelmesin.
  • matrix  (15.12.16 00:18:08) 
Kız senle konuşmadı diye kendini değersiz hissediyorsan ciddi özgüven ve özsaygı problemlerin vardır, kısaca kendi gözünde değersiz olduğunu düşündüğünden başkasına da öyle gözüküyorsun.


  • KaraSakall  (15.12.16 17:00:47) 
  • for day to break  (15.12.16 17:10:12) 
senin sorunun sevilmemek değil. eziklik.


  • sen git ben geliyorum  (15.12.16 20:10:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.