[]

Ankara da ne yapayım da sosyalleseyim?

Merhaba,

Birkaç ay oldu ankaraya taşındım. Ama artık sıkılmaya başladım, burada kısıtlı bir çevrem var. Çoğu evli zaten.

Normalde fotoğraf fln çeken insandım ama burda ne çekeyim, bişey yok.

Yanlış anlaşılmasın şehir ı seviyorum ama yapcak bişey bulamıyorum. Alkol sigara da yok, öyle bar ortamlarına da gitmiyorum.

Ortam olsun diye de kurslara fln yazılmak istemiyorum pek açıkçası.

N'payim?

 
niye yanlış anlayalım abi çoğumuz bu gri şehirden nefret ediyoruz. ankara sadece doğru arkadaş ortamıyla çekilir. buda baya zor iştir. duyurudan birileriyle tanış bi tane whatsapp sanat grubu vardı mesela buradan bazı kişiler tiyatroya sinemaya falan gidiyorlar onlara katılabilirsin


  • freetakilir  (14.12.16 23:13:00) 
çevre edinme konusunda iyi değilim.

ama bireysel olarak ne yapabileceğini soruyorsan eğer sinemia alıp sinemaya gidebilirsin. ben neredeyse 3 aydır sıkıldıkça çıkıp sinemaya gidiyorum. sinemia ile ekonomik bir zaman geçirme şekli bence.

sosyalleşmeyi seviyorsan koro önerebilirim. haftanın 2 günü koroya gidersiniz. aktiviteler falan oluyor.
  • sabirstone  (14.12.16 23:44:19) 
Samanpazarı ankara kalesi civarında fotograf cekebilirsiniz. Haftasonu için trekking grupları var Ankaraya dair en çok özlediğim şey bu doğa yürüyüşleri.


  • curukturpkokusu  (15.12.16 00:13:19) 
Trekking grupları bana uyabilir, var mı tavsiye?


  • nucleon  (15.12.16 00:45:08) 
Orion esas tavsiyem olmak üzere alternatif olarak terra anatolia da düşünülebilir.


  • curukturpkokusu  (15.12.16 01:17:29) 
Sabirsatone o sinemaya tiyatroya giden gurup nerde??


  • stiletto heel  (15.12.16 02:06:10) 
bizim de 5.5 ay oldu ama yapacak şey çıkıyor istedikten sonra. misal geçen hafta kardeş türküler konseri, ardından modern dans ve finali de bir bar konseriyle kapattık. ha bizim artımız evli çiftiz, birilerini bulamasak bile en azından kendi kendimize yetiyoruz.

sen de "la var la" sitesini takip edip etkinlikleri görebilirsin. konserdir kültürel faaliyettir epey var burada da..
  • hosein  (15.12.16 09:09:51) 
Ben de senin gibiyim, aktivite olsun diye halk oyunları kursuna yazıldım. Hem eğlenceli vakit geçiyor hem de hareket oluyor. Grup kaynaştıkça etkinlikler de olacak.


  • armada  (15.12.16 10:13:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.