[]

Lens batmasi

Sevgili lens kullanicilar,
Yaklasik 1 haftadir lens kullanicisiyim. Sol gozumde bir batma ve net gorememe sorunu olustu. Gozum lense alismadi dedim bu zamana kadar ama baya rahatsiz edici olmaya basladi bu durum. Takma cikarma konusunda yeterli uzmanliga erisemedigim icin acaba fazla mincikladim da seklini mi bozdum lensin diyorum, takmayi ogretirken hemsire oyle birseyler soylemisti cunku.

Not: Astigmatim var ve acuvue oasys kullaniyorum.

 
ters takmış olabilir misin lensi


  • limoncello  (14.12.16 17:49:32) 
Evet ters olmadığından eminsen de solüsyonunu değiştirebilirsin.


  • Domuz  (14.12.16 17:54:47) 
Ters takmadigimdan eminim


  • hepas  (14.12.16 18:12:13) 
Solüsyonun içine koyduğunuz zaman şekli düzeliyor. Ben 1 senedir kullanıyorum şeklinin bozulduğunu görmedim ama yırtılmış olabilir mi? dikkatli bir bakın minicik bir yırtık bile aşırı batma yapıyor. lensin size bakan tarafında bir harf olur o harf normal yazıldığı gibi durmalı ayna görüntüsü gibi ters değil bir daha bi kontrol edin de.


  • matilda  (14.12.16 18:14:59 ~ 18:15:15) 
merhaba,

Ben de yaklaşık 2 aydır lens kullanıyorum. Başlarda aynı sorunu yaşadım. Sebebi ise lensleri takmadan önce ellerimi güzel yıkıyordum. Sonra bir havluyla kurulayıp lensleri takıyordum. İşte havludan elime geçen ufak iplik parçaları lense yapışıyor ve hafif bir batma yapıyor. Bu yüzden takmadan önce lensi avuc içime alıp solüsyonla nazikçe yıkıyorum. Sonra işaret parmağıma lensi koyup üzerine biraz solüsyon döküyorum. Solüsyonu bol olduğu için şıp diye oturuyor pek batmıyor.

Şimdi bu takar takmaz gözde ağrıya sebep için geçerli. Yani takar takmaz bir ağrı yapıyorsa o çok büyük ihtimal lensin ya da gözünün temiz olmamasından kaynaklıdır. Başka etmenlerde olabilir tabi. Eğer taktıktan bir müdden sonra başlıyorsa o zaman gözde kuruluk vs gibi şeyler olabilir. Göz doktoruna bir danış.
  • slashedduff  (14.12.16 18:32:50 ~ 18:34:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.