[]

Bisikletim çalındı

Geotech dakar disk frenli ama ben her yerini ojelerle ve stickerlarla süslediğim için model adı görünmüyordu. Kadıköy civarında gören olursa bana haber verirse çok sevinirim. Polis geldi sokağı çeken kamera aradık esnaftan ama bulamadık. Kilitli kapısı olan apartmanın içinde ağaşı doğru bir yerde yine kilitliydi. Teşekkürler.

Bunun aynısı ama şeritler ve üst, arka kısım ful oje stickerlı: imgsec.letgo.com


 
Moral bozmak gibi olacak ama geçmiş olsun. 50 lira gibi komik paralara çoktan okutmuşlardır.


  • glamdr1ng  (14.12.16 15:17:03) 
Ben onu bulursam güzel okutcam ama. Tutanak tutturdum. Bisikletçilerle de görüşüyorum. 2. el siteleri de takip edicem. Bu aralar çok yaygınmış esnafın söylediğine göre buralarda. O ojeleri çıkarmak ya da üstünü boyamak falan her türlü iz bırakacak işlemler.


  • Domuz  (14.12.16 16:12:31 ~ 16:21:48) 
Çık gez, bulunma ihtimali var epey. Geçen yaz yakın iki tane bisikleti bulduk 350binlik şehirde. Bisikleti sürüp bırakan bir manyak takımı var.
Ben bisikletçiyim, anahtarı kayıp kilitleri yan keskiyle çıtır çıtır kesiyoruz dükkanda, en fazla bir dakikada. Tavsiyem bisikletlerinizi eve çıkarmanız. 6 şahsi bisikletim var, hepsi kapalı alanda kilitli kapı ardında ve tek anahtarları bende.

  • kargn  (14.12.16 16:48:23) 
Sürekli bakınıyorum dışardayken. Bulursam kafa göz girişmek isteyen birkaç arkadaşım heyecanla benden haber bekliyor stress atmak için. Karakoldakilerle de şirinlikler komiklikler kankito oldum. Fatura falan olmamasına rağmen tutanak tuttular. Delta bisiklete teessüf ediyorum fatura örneğini bulamadığı için ayrıca.


  • Domuz  (14.12.16 16:55:42) 
Ben benzerini Bostancı da alakasız bir tipte gördüm gibi. Ama oje moje dikkat etmedim. Bence satamamış olabilirler zevk için çalmıştır ibneler. Bir de kapıcınız var mı? Yöneticiniz kıl mı?


  • aklimdakisorular  (14.12.16 17:24:52) 
Karakolda da ilk sorulan apartmandan biri olabilir miydi ama hayır apartmandakiler şu an birlik olmuş şekilde zaten tadilatla falan uğraşıyor, düzgün insanlar. Tesisatçı da öyle. Ben restoran kuryelerinden şüphelendim başta ama esnaf çok yaygın bu özellikle son aylarda deyince fikrim değişti aramadım restoranları.


  • Domuz  (14.12.16 17:28:34) 
Apartmandakiler çalmaz ama sokağa atar hiç sevmezler bisikleti... bir de benim bisiklet çalındı ben balkonda sigara içiyordum baya adamın biri önümüzden geçti biz de öyle baktık aa benim bisiklete benziyor falan diye sabah bi kalktık bisiklet YÖK:)
Akşam Bostancı starbucks tayım denk gelirsem adamın yüzünü mozaikleyip atarım:) kimseye iftira atmayalım durduk yere:))

  • aklimdakisorular  (14.12.16 17:31:08) 
Ahahaha kurbağa falan stickerlı bir bisiklet görürsen mozaiklemene bile gerek yok ben komiser kankitolarımla gelirim direkt:)) Apatmandakilerden hayır gerçekten şüphelenmiyorum. Çaya faan çağıran tatlı teyzeler.


  • Domuz  (14.12.16 17:33:24) 
Of ya::))) belki de birisi bu ben biçim saçma sticker böyle ivrenç deyip çalmıştır:)


  • aklimdakisorular  (14.12.16 17:35:51) 
Suluğumu bırakmış o da neon pembeydi ve o da iğrenç olmalı ona göre:D


  • Domuz  (14.12.16 17:36:46) 
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulursun. Bisikletini evladı gibi seven biri olarak çalınsa çıldırmış gibi sağa sola koştururdum herhalde.

Neyse baktığın sitelere bisikletforum.com'u da ekle, üyeliğin yoksa bi üyelik açıp aynı duyuruyu orada da aç, bayağı bi geniş ağ var orada ihtimalini artırırsın bayağı.
  • chicha  (14.12.16 22:06:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.