[]

komşunun her gece havlayan köpeği

merhaba, yan komşunun havlayan bir köpeği var. Geceleri genelde havlıyor ve sabah 6 civarı. 30dk susmadığını bilirim. Nereye şikayet edebiliriz, ne yapabiliriz? Uyku haram oldu bize.




 
Komşunuza durumu ilettiniz mi? Şikayetinizin sonuç alacağını sanmıyorum çünkü hayvanın ses desibeli 120'yi bulamaz.


  • teknikekip  (13.12.16 09:52:34) 
komşuyu hiç göremıyorum. Ev bahçeli, terk edilmiş gibi. Bende gündüzleri çalışıyorum, denk gelmiyoruz. Bugün akşam iş çıkışı bir bakacağım evdeyse anlatacağım durumu.


  • Kresto  (13.12.16 09:59:07) 
bence en iyisi kibar bir dille not yazıp görebilecekleri bir yere yapıştırın.


  • supermatik  (13.12.16 10:35:34) 
Zabıtayı arayın.


  • angelus  (13.12.16 10:39:15) 
eger eve yeni tasindilarsa kopek henuz adapte olmamis olabilir. yavruysa iceriye girmek istiyor olabilir. komsunuza ilimli sekilde yaklasin denk gelince. evde degilse apartmandan bir baskasinin da bilgisi olabilir.

ama bence usuyor ve iceri girmek istiyor.

hayvanlar depremi hissediyor bu arada. simdi uyutmuyor ama Istanbul depremi oldugunda belki hayatinizi kurtarir.
  • jimicik  (13.12.16 11:25:45) 
dostum medeni insanlariz oyle not filan yazma bence git kapisina konusmaya calis.

yalniz kisisel gorusurum sahibi kesinlikle kopekten vazgecmeyecektir, sadece gidip sizin kopeginiz havliyor demektense arastir biraz ne gibi cozumler bulunabilir ve akli en yatkin olanini soyle komsuya, bak boyle boyle bir cozum varmis gibisinden.
  • matematik koyu  (13.12.16 11:47:32) 
Köpekle konuşmak bile daha etkili olur.


  • partizan  (13.12.16 12:55:11) 
Arkadaşlar öncelikle yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. bugün belediyeye gidip dilekçe verdim. Zabıtalar sözde ilgilenecekmiş. Bekleyip göreceğiz. Akşam evde bulursam komşuyu kendim de konuşacağım.


  • Kresto  (13.12.16 13:33:14) 
en son duyuruda benzer biri vardı, evi taşımakta buldu çözümü:/ umarım sende de olmaz.
www.eksiduyuru.com

yalnız duyurudaki adam bence her yolu denedi, tatlı dille söylemeyi denemedi.. bence en başta bi hoşgeldiniz beşgittiniz mahiyetinde olumlu yaklaş. köpeğe ufak bi hediye vs. al ne bilym. iyi niyetini görsünler.

işe yaramazsa zabıtaya falan geçersin. sen negatif adam netagif olursa bu şansı çöpe atmış olursun.
  • confessions of an adman  (13.12.16 15:32:26) 
Böyle durumda olan biriside benim. Komşuyu uyardık adam tehdit etti. Silahlı bi tip, saçma sapan havaya filan ateş etti kaç defa. Şimdi medeniyet filan yok bir kere hatta köpeğin suçu yok ama şu köpek kovucu almayı bile düşündüm. Burası TR kardeşim herhangi bir şansın yok maalesef medeni şekilde. Katlanacaksın.


  • whyhighonewhy  (13.12.16 15:42:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.