[]

sorum erkeklere(kot pantalon içerir)

arkadaş kot pantalon alacak yer kalmamış. bütün firmalar slim/strech diye bir şeyler çıkarmışlar alayı slim. slim ne aq? bi giyiyorum tayt gibi yahu. bana çok regularda olmayan fakat heryerimi sarmayan kot marka ve modeli önerir misiniz?

no slim no cry kısaca.


 
skinny'lerden bıkmış normal kiloda mısın, yoksa bacaklar roberto carlos mu?

ilki için mavi, loft ve koton'da var. serilerini bilmiyorum ama paçalarını kontrol ederek alabilirsin. hayvan gibi dar paçaysa kesin skinny'dir koşarak uzaklaşıyoruz.
  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (09.12.16 09:47:25) 
mavi'nin normal kesinmleri iyi, onları dene derim. ben de aynı dertten muzdariptim mavi kurtarıcı oldu resmen


  • hosein  (09.12.16 10:14:26) 
ayni durumdayiz :))) diesel kotlar iyi ama birazcik pahali


  • kamyonsans  (09.12.16 10:23:29) 
Marks and spencer
On numara dediğin gibi

  • giggs  (09.12.16 11:07:53) 
Mavinin hunter modeli


  • curukturpkokusu  (09.12.16 11:22:08) 
Colins'te de normal kesimler var. Aynı derdi ben de yaşadım bu sene.


  • bi mekan  (09.12.16 11:51:02) 
marks and spencer +1 . Tam tarif ettiğin gibi pantolonlar var geçen gün indirimdeydi hatta.


  • byburock  (09.12.16 14:29:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.