[]

kirpiğim gözümün önünde duruyor (duyurunun bayanları yardım :/ )

ne yaptıysam düzeltemedim. kirpiği makas gibi kıvıran şeyden aldım olmuyor. göz makyajı fırçası sürüyorum kaldırmıyor. bir gün wax bile sürdüm. 1-2 dk sonra eski haline geliyor. perde gibi gözümün önüne iniyor bir taraf.
2-3 aydır böyle bu. yeni çıktı. neden oldu bilmiyorum da. ne yapabilirim? erkek başıma güzellik merkezine gitmeyi bile düşündüm. belki vardır sizin bildiğiniz bişeyler.



 
Doktora gitmen gerek. Bir tanıdığımızın çocuğu bu sebepten ameliyat oldu.


  • lcha  (08.12.16 16:54:20 ~ 16:54:40) 
Denemedim ama sephoralarda şöyle bir şey var. Isıtıcılı kirpik kıvırıcı. Ben makas gibi olandan kullanıyorum:) www.sephora.com


  • Domuz  (08.12.16 16:56:51) 
Garip bir örnek olacak belki ama 3-4 adet kirpik aşağı doğru duruyordu köpeğimin gözünde ve devamlı batıp yaş yapıyordu. Ben cımbız ile çektim ve yenileri olması gereken yöne doğru uzadılar.


  • kaymaktutmayansicaksut  (08.12.16 17:01:56) 
Kirpik dibi iltihabi yani blefarit olmasin ?


  • neferkitty  (08.12.16 17:04:01) 
deride bozukluk batma ağrı sızı tarzı olumsuz bişey yok. sadece tek gözdeki kirpik ters duruyor, huzursuz oluyorum aynaya bakınca. şu ısıtıp kıvıran bıdıyı bulursam bir de onu deniyeyim. bi de kirpik bigudisi gördüm. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.


  • aşksız prens  (08.12.16 18:10:35) 
tıbbi tavsiye dışı konuşuyorum. düzenli olarak yukarı doğru tarayın (temiz rimel fırçası ile, hiç boya olmayan fırçadan bahsediyorum, ya da şeffaf besleyici kirpik bakım ürünleri ile). ayrıca bu süreçte bir bakım yağı kullanın örneğin %100 hindistan cevizi yağı olabilir. kulak çubuğuna az miktarda sürüp kirpik diplerinize nazikçe sürün. böylece o sizi rahatsız eden kirpiğinizin kıl kökünü yumuşatıp daha kolay şekil verebilirsiniz. o da çare olmaz ise kirpiğin kökü eğer diğer köklerden çok farklı yerde değilse ve göz içinde, kökün dibi çok beyazımsı (bu durumlarda mutlaka doktora başvurun )değil ise temiz bir cımbızı streilize ederek dikkatlice çekmeye çalışabilirsiniz.

bu süreçte en ufak rahatsızlık olursa mutlaka doktora başvurun.
  • mohito  (10.12.16 14:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.