[]

Beşiktaş'tan Bakırköy'e Hangi Güzergahtan Gitmeli?

Selamlar,

Beşiktaş'tan (Çırağan Sarayının oralardan) bu akşam 6-7 gibi çıkıp Bakırköy'e (Capacity'nin oralara) geçeceğim arabayla. Hangi güzergahı kullansam trafikte çok kalmam? Sahil mi, e5 mi yoksa bilmediğim bir alternatif mi? Teşekkürler


 
istanbulda o saatte çıkıp da trafiğe yakalanmayacağın güzergah yok


  • hosein  (08.12.16 14:25:41) 
@hosein +1

Ama sahil yolu e-5'e göre belki bir ihtimal daha rahat olabilir. İlla ki arabayla gitmek şart değilse ben olsam toplu taşımayla giderdim.
  • razvan rat  (08.12.16 14:31:46) 
bana da e-5 gibi geldi ama o saatte google maps'ten rota çıkarttırıp ona göre giderim ben olsam.


  • zgrydn  (08.12.16 14:47:57) 
o yolu her gün toplu taşımayla giden birisi olarak aynı lacivert diyorum. sahil yolu daha avantajlı gözükse de yenikapıdaki çalışma sirkeci-yenikapı arasını mahvediyor ve yenikapıdan sonra o saatlerde yer yer şerit daraltmalara gidiyorlar. o an yandex aç, o ne diyorsa onu yap bence.

ya da taksime çıkıp yeşilköy taksim dolmuşunun arkasına takıl, onlar cerrahpaşadan falan ara sokaklardan gidiyorlar bazen.
  • orange coffee  (08.12.16 15:33:46) 
sahil yolu çoook daha kötü oluyor. kaçacağın bir yer yok. kendi arabanla gideceksen e5. yandex'le yanyollardan giderek daha az trafikte kalabilirsin ama trafikte olacaksın yine de.


  • sayns  (08.12.16 15:38:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.