[]

ayıp olacak kafaya takılacak bir şey yok di mi?

Şimdi bende değersizlik ve özgüven sıkıntıları olduğu için -bunu açıkça söyleyebiliyorum- bazı şeylere çok takıyorum,insanları kırmaktan da çok çekinirim bir de hata yapma korkusu var özellikle insanların arasında. Dün yaşadığım çok basit bir olayı kafama taktım böyle gözümün önüne geliyor çok utanıyorum hala.

Şimdi şirketten bir kadın arkadaş bilinen bir markanın çantasını almış yeni, hayırlı olsun vs. nerden aldın denilince şurdan dönerken şu yolda diye tarif ederken bir tane büyük outlet mağazasını kastetti ama ama normalde ismi avmnin x outlet ama o sadece x dedi aynı anda gayriihtiyari o tarif ederken ben de x outlet dedim normal bir şekilde yani avmnin adını söylemek maksadıyla ki hani kötü bi niyetim yok oranın x outlet diye geçtiğini herkes bilir ki sanki biraz bozuldu gibi o an.
Ne bileyim kafaya takılacak bir şey yok ama çok utandım böyle hala kafama takıyorum, ki gayet iyiniyetle ve gayriihtiyari söyledim zaten outlet avmye herkes gidiyor ve ayıp falan değil ben de giderim,farklı bir niyetle söylemedim. Sadece x denince de oranın x outlet diye geçtiğini herkes biliyor. O an iyiniyetle herkesin söyleyebileceği bir şey ve kafaya takılacak bir durum değil sonra unutuldu gitti zaten ama ben kafama takıyorum ve aklıma geline utanıyorum.

Ayıp olmamıştır, ve iyi niyetli olduğum anlaşılmıştır heralde di mi ?

edit: sadece ikimiz değildik başka insanlar da vardı kadınlı erkekli.

 
Outlet'lerde genellikle sezon sonu ürünler ucuza satıldığı için Outlet vurgusu yaparak onun aslında pazar gibi bir yerden alış veriş yaptığını kast etmiş olabilirsin. O da o yüzden biraz bozulmuş olabilir. Kafaya takılacak bir şey değil. Zaten bir erkeğin bir kadına çantasını nereden aldığını tam olarak sorması anlamsız. Sen de gidip aynı çantayı eşine dostuna almayacaksan tabi. Hayırlı olsun deyip geçmek lazım.


  • dissendium  (06.12.16 22:04:31 ~ 22:05:11) 
sdfagfds ya kusura bakma çok ayıp etmişin. bana öyle desen kızgın demirle gözlerine mil çeker böbreklerini dağlardım. bi kutu çikileta yaptırıp özür dile :/


  • cekilmis gayfe  (06.12.16 22:05:57) 
yaptığın şey gereksiz olmuş


  • fragile lady  (06.12.16 22:08:23) 
@dissiendium kadınlı erkekli karışık ortamdı diğer kadınlar sormuştu genelde biz de güle güle kullan dedik, outlet dedim zaten avmnin adı öyle yani bir markanın outleti de değil o tarif ederken gayriihtiyari ağzımdan çıktı, ki zaten oraya herkes gidiyor pazar falan değil mesela optimum gibi.
edit: vurgu yapmak gibi bir amacım yoktu normal ismini söyledim yani optimum OUTLETTTT gibi bir ses tonu tavır vs. değil ama sanki o bozuldu o an gibi geldi, zaten herkes biliyor o avmnin optimum outlet diye geçtiğini

  • limoncello  (06.12.16 22:08:42 ~ 22:10:01) 
Bunda kafaya takılacak veya ayıp olacak hiç bir şey yok. Karşınızdaki kişide buna bozuluyorsa eğer bozulsun. Fazla ince düşünüyorsunuz.


  • mysticriver  (06.12.16 22:14:47) 
Vurgu derken ses vurgusundan bahsetmedim. Toplu halde sohbet edilirken x outlet mi? gibi bir soru sorarsan zaten o şeye vurgu yapmış olursun. Sen vurguyu soru sorarak yapmışsın. Kızın o anki yüz ifadesini bilmiyoruz tabi. Belki de aklından başka Optimum mu var? diye de geçirmiş olabilir ya da Outlet içindeki mağazanın ismini söylesem mi söylemesem mi diye de düşünmüş olabilir. Üzerinde durulacak bir şey değil.


  • dissendium  (06.12.16 22:16:16 ~ 22:16:59) 
bi dakka lan, outlet neden aşağı tabaka oluyor anlamadım. şu anda öğreniyorum bunu. ufkum genişledi. yemin ediyorum şok yaşıyorum.

bu neden aşağılama/bozulunacak birşey/ayıp oluyor. outlet sezon sonu ürünler satmıyor mu? ya da satılmayan ve sezonu geçmiş vs.
  • mahone  (06.12.16 22:24:58) 
@dissendium soru olarak sormadım o tarif edip x, derken aynı anda normal bir şekilde ben de avmnin tam ismini yani x outlet olarak söyledim, özel bir vurgu durumu da yok xoutlet mi diye sormadım. Zaten çantada markası yani mağaza ismi yazıyor üstünde.
@mahone bence de öyle ama o biraz bozuldu gibi sanki zaten belli bir markanın outleti değil avm o şekilde ve bilinen ben dahil birçok insanın alışveriş yaptığı bir yer ama o biraz bozuldu o an hissettim ben.

  • limoncello  (06.12.16 22:32:06 ~ 22:33:39) 
Çok büyük ayıbolmuş.
Bana iki bira ısmarlarsan belki bu azaptan kurtulabilirsin.

  • bigbadabum  (06.12.16 22:37:14) 
ayıp filan olmamış. arkadaş bozulduysa da kompleksli bir insan olduğu için bozulmuştur o da kendi problemi.


  • gmzo  (06.12.16 22:58:18) 
"Şimdi bende değersizlik ve özgüven sıkıntıları olduğu için..." böyle deme. Böyle dersen kendini böyle olduğuna inandırırsın.Böyle olursun.Böyle olmak için her gün kendi kendini yersin. Senin kendine verdiğin zararı kimse sana veremez.

ayıp olmamıştır.kafanı gereksiz yere meşgul ediyorsun.
  • setra  (06.12.16 23:00:41) 
hahah. ne kadar naif insanlar var ya. ne ayıbı olacak?
kadın dilenerek, çalarak almadıysa niye bozulsun ki? bozulsa bile kendi ayıbı. madem bir mağazanın kalitesini, niteliğini "outlet" kavramıyla ilişkilendirecek ve buna bozulacak kadar önem veriyormuş, gitmeseymiş.

kısacası kafaya takılacak hiçbir şey yok bence.
  • m e b  (06.12.16 23:06:14) 
Keske herkesin kalbi boyle temiz olsa. Takmayin kafaniza. Artik her avm outlet zaten. Ayrica setra +1
Boyle dusunmeyin kendiniz icin

  • kassiopeia  (07.12.16 02:06:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.