[]

En stresli iş

Bildğiniz en stresli iş nedir? Benimki uçak kontrolörlüğü.




 
statik elektrik faktöründen dolayı denizcilik diyebilirim


  • diyarbakir karpuzu  (01.12.16 20:28:37) 
ucak kontroloru sakin bir bolgede de olamaz mi?

bence lojistik.

borsa zimbirtilari da sayilabilir...
  • e haliyle  (01.12.16 20:29:00) 
Hava trafik kontrolörü olmak istiyotdum. Zor mu ya :/ cerrahlık olabilir.


  • glamdr1ng  (01.12.16 20:32:31) 
Bankacılık. Hayatta stress olması için 2 faktör vardır 1 para 2 insan. Bunun buluşma noktası ise bankacılıktır.


  • gozu acik sevisen yahudi  (01.12.16 20:37:27) 
Doktorluk, özellikle cerrahi alanlar. Memlekette hastanın içinde çeyiz takımı unutan tipleri geçtim, basit operasyonlarda bile komplikasyon oluşma riski daima var.

Pilotluk. Uçak en güvenli ulaşım aracı ama arıza dışında pilotaj hatası onlarca cana mal olabiliyor.

Finans işleri. Kendimden biliyorum; gereksiz boş stres. Hayati bir riski yok ama görmediğin, sanal para için kendini yiyorsun. Çalışırken ettiğim küfür başına 1 lira alsam şimdiye Rothschild olmuştum.
  • kaportaci mahmut  (01.12.16 20:46:05 ~ 20:46:27) 
Pilot, cerrah, denetciler bunlar bence.


  • condom kurşunu  (01.12.16 20:52:32) 
İnsan hayatının konu olduğu her iş streslidır. İnsanların parasını kontrol ettiğin bir iş ondan cok daha streslidir özellikle Türkiye'de. Çünkü bizim insanlarimiz genelde türlü türlü sahtekarliklara denk geldiğinden parasının konu olduğu bi işte karsisindakine hayatı zindan eder.

0.01 bakiye farkı için bile hayatınızda yemeyeceginiz hakaretleri yiyebilirsiniz. Kısacasi bizim insanımızın parası canından kıymetlidir. O yüzden de 1 kurus için 100 kamyon laf eder surat yapar laf sokar trip atar yapar da yapar yani.
  • pomaks  (01.12.16 20:57:40) 
7 Aydir icinde bulunup gordugumden bankacilik arti 1
Yaslandim 7 ayda

  • tuborg yesili  (01.12.16 21:00:15) 
partili cumhurbaşkanlığı


  • nigeo  (01.12.16 21:00:46) 
Askerlik, özellikle Piyade


  • utkumon  (01.12.16 21:18:27) 
Komplikasyon riskinin yuksek oldugu cerrahi branslar yani hepsi:) veya hastanin hayatini etkileyecek kararlar verilen bolumler -nukleer tip, radyoloji,patoloji, onkoloji gibi-.
Genel olarak insanla muhattap olunan tum isler zor aslinda, sadece saglik degil

  • keah  (01.12.16 21:20:06) 
en stresli 3 mesleğin pilotluk, doktorluk ve hava trafik kontrolörlüğü olduğunu duymuştum ben.


  • naberabi  (01.12.16 21:22:39) 
hava trafik kontrolörlüğü için geldim
kardeşim ATC -yani henüz olmadı ama bakıp göreceğiz sürecin sonunda ne olacak :) zaten havacılık mezunu.
kardeşten dolayı epey bir ATC var tanıyıp bildiğimiz, kimse stresten ölmüyor, kesin bilgi.
benim kendi çevrem ise ağırlıklı olarak tıpçı. onlar da stresten ölmüyor ama devlette çalışanlar halkla uğraşmaktan bıkmış yani stresten çok tükenmişlik desek daha doğru sanki.
cerrahlarda ben stresten yıpranmaktan çok bunu egoya vurmak tavrı görüyorum, adam zor bir iş yapıyor hakkıdır.
benim tek bir iş adayım yok bu konuda. stres daha çok patron, iş ortamı, insanın kendi stres yönetimi gibi faktörlerden etkileniyor. İlla bir meslek diyecek olsam ben mimarlık, tasarım vs. gibi insanlara sayısal, standart kuralları olmayan işler beğendirmek zorunda olan ve birebir insan zevkine hitap eden meslekleri derim- bu konular bende stres yarattığı için. Yoksa ATCnin cerrahın işinin kuralı katı ve kesin belli, bunlar benim gibilerde stres yaratmaz, mesela.
  • niye ama  (02.12.16 01:57:13) 
Bir yerde çevirmenliğin en stresli işler arasında olduğunu okumuştum. Gerçekten katılıyorum.


  • dessy  (02.12.16 09:22:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.