[]

Kıbrıs'ta araba kullanmak

Nasıldır? Haftasonu orada olacağız ve muhtemelen araba kiralayacağız.
Alışmak çok zor mu? Yollar nasıl? Daha önce hiç soldan akan trafikte kullanmadım araba.



 
Kıbrıs'ı bilmem ama İngiltere'de sağdan direksiyonlu arabayı bir park edeyim dedim; elime yüzüme bulaştırdım. Trafiğe çıksan daha garip olur sanırım.


  • kaportaci mahmut  (01.12.16 20:11:15) 
Zor olur diye biz hiç denemedik bile. Bırak araba kullanmayı karşıdan karşıya geçerken bile zorlandım ben. Taksi öneririm, şoförle anlaşınca uygun fiyata rehberlik hizmeti bile almıştık.


  • old possum  (01.12.16 20:19:43) 
Trafikte refleksler ile yapilan hareketler vardir. Ani bir durumda bize gore dogru tarafa dogru hareket edersin refleksle ama orada tam tersi olur kazaya neden olursun. Yolda arac olmadigi durumlarda da alistigin seride gecebilirsin farkinda olmadan. Riske atmaya degmez


  • keah  (01.12.16 21:04:00) 
ben her gidişimde kiralıyorum sun rent a car'dan.
alışınca sorun olmuyor. otomatikse hele çok rahat. kavşaklarda dikkat et yeter.
zaten insanlar avrupalı gibi çok saygılılar trafikte.
  • cedex  (01.12.16 21:40:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.