[]

26 yaş esmer hangi parfüm

imkansızlıklar şehrinde karlar altındayım. bir boynere gidip deneme imkanım çok uzak. ozaman ne yapıyoruz sizin önerilerinize güveniyorum :)

çiçeksi olsun istemiyorum.
ağır meyve, şeker kokuları olsun istemiyorum.

böyle hem hafif hem hareketli kokuları seviyorum. üniversitede lacoste touch of pink ve tommy girl kullandım mesela.

saçlarım siyah. tenim buğday.

hafif kadınsı ve çekici bir parfüme taşınmayı düşünüyorum.
şuan j'adore düşünüyorum. yaklaşık 2 yıl fln oldu kokusunu duyumsamayalı. okuldan bir arkadaşımın parfümü idi.

o olmazsa tamamen size kaldım. çok basit bir kokusu olsun da istemiyorum. etrafımı uzun vadede baymasın ama etkileyici olsun istiyorum.

bana ne önerirsiniz :)

 
Ben armani si kullaniyorum.kokusu cok cekici geliyor


  • astrid  (01.12.16 01:49:10) 
erkeğim de, arkadaşlardan lancome la vie est belle, ysl black opium' u seviyorum baya. yeni keşfettiğim, yeni bir parfüm zadig & voltaire var, kendime erkek versiyonunu aldım, kız versiyonu da arkadaşa tavsiye ettim sevdi baya, ben de beğendim. this is her!


  • VickVickyVale  (01.12.16 02:10:41 ~ 02:11:08) 
Tavsiye almak iyi ama ne olursa olsun gidip parfümü kendiniz deneyin. Herkesin koku algısı ve koku çağrışımı ayrı olur; tarif ettiğinize karşı gelen önerileri denediğinizde çok farklı çıkabilir. Mesela benim çok sevdiğim ve zor bulunan bir parfümü sorduğumda adam "O uzun zamandır gelmiyor ama benzer şu var" diyor; gösterdiği şeyin alakası yok. Ya da bir kere "Süper parfüm, sektörde mihenk taşı, böylesi 20-30 yılda bir çıkıyor" dedikleri şeyi denedim; "Eee bu mu yani?" dedim.

İmkanınız varsa decanter sipariş edin/deneyin. Denediğinizde parfüm üstünüzde bir süre dursun; notaları nasıl açılıyor onu görün. İlk notaları hoşunuza giden bir şey sonra çabucak sönebilir ya da teninize uymayabilir; paranıza yazık olur.

Bu kadar sözden sonra illa bir öneri istiyorsanız Hermes - Eau de Merveilles. Farklı modelleri varmış sanırım; bir arkadaşım onlardan bir tanesini kullanıyor. Uzun zamandır " İşte bir kadın böyle kokmalı" dememiştim; bunu koklayana kadar. Ama yine de tenle uyumu, benim koku algım...vs
  • kaportaci mahmut  (01.12.16 04:14:14) 
One million


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (01.12.16 08:59:17) 
chloe - signature
thierry mugler - alien
dkny - apple
escada - hepsi güzel
  • safepassage  (01.12.16 10:07:06) 
my burberry.


  • esmer  (01.12.16 10:41:07 ~ 11:00:26) 
şekerini meyvesini bilmem de hypnotic poison güzel bi koku


  • cekilmis gayfe  (01.12.16 10:56:11) 
bana güven shiseido zen al. bayılacaksın


  • shotgunwoman  (01.12.16 14:12:42 ~ 14:18:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.