[]

Sevgili İlişki uzmanları, insan sarrafları

Şimdi sizlere Sorularım var.

Bir kız var ( çok şaşırdınız değil mi ? :) ) Birlikte gayet güzel vakit geçiriyoruz gibi. En azından bana öyle geliyor. Ve lakin elemanın biri salça oluyor ona. Sürekli bir şekilde onu onun yanından çekmeye çalışıyorum. (Bir türlü sinema topluluğundayız ekip içi nispeten samimi bir ortam var. Ben bu kızdan çok hoşlanıyorum ama kız aynı ekipten olduğumuz için mi bana samimi davranıyor yoksa o da bana boş değil mi çözemiyorum ?

Bunu nasıl anlarım ? Bana karşı boş mu değil mi ?

Ayrıca; ya kızla mesajlaşırken deli oluyorum. Kısa kısa cevaplar atıyor mavi tik kapalı nispeten geç cevap veriyor vs. Geçen 1 gün boyunca mesajlaşmaya çalıştım cevaqp veriyor ama geç. Ertesi gün dedim ki hiç mesaj atmayayım belki o atar. atmadı :(

Nolacak şimdi ? Taktik verin bana oldurun şu işi.

 
aynı ekip içinde kızlar herkesle samimi olabilir genelde. sen çok aşırıya kaçmadığın sürece de kolay kolay soğuk davranmazlar. bana kız ilişki anlamında bişey düşünmüyor gibi geldi. bence çok zorlama ama çok hoşlanıyorsan da belli et bi şekilde içinde tutmaktansa


  • isimsiz uye  (29.11.16 10:53:31) 
Cok bi veri yok elimizde ama kisa kisa mesaj ve onun hic atmamasi olumsuz geldi bana


  • Take it away honey  (29.11.16 10:53:44) 
boş diyorum.


  • naberabi  (29.11.16 10:59:01) 
Kız samimi davranıyor, hemen gelin güvey olmuşsun sanki.


  • bigbadabum  (29.11.16 11:01:27) 
@isimsiz uye: ya sonucu ne olursa olsun açılmayı düşünüyorum .
@take it away honey: Birlikte kahve içip yemek yediğimizde oldu.
@naberabi: Deme ya :(
@bigbadabum: Ya aslında bunu bende düşündüm ama ekip çok kişiden oluşuyor. Kız herkese bu şekilde değil, ekipte hiç konuşmadığı insanlar bile var. Bu durum beni biraza umutlandırdı aslında.
  • top_secret  (29.11.16 11:11:12) 
mesajlara geç cevap verme ve kısa cevap. sürekli mesaj attığın ve ilgi gösterdiğin için dostum kıza kendisinine muhtaç olduğunu göstermişsin. resmen teslim olmuşsun. erkek veya kadın farketmez bir taraf diğerine bu derece darlarsa diğeri triplere girer. kendini bulunmaz hint kumaşı sanar. şuan için yapılacak en iyi şey mesaj atmamak, yağcılığı bırakmak, ilgiyi azaltmak. kimsenin vazgeçilmez olmadığını göstermelisin. bunları yaptığında kız sana karşı bir karşı adam atarsa bu işin olabilirliği artabilir. ama dediğim gibi artık biraz '' cool '' ol.(seni doğal olarak hiç tanımıyorum. tamamen duyuruda anlatım biçiminden yola çıkarak söylemek istiyorum. bu vitesi boşa alma işini başaracağını hiç sanmıyorum. yani 2 gün yazmasan kız 3. gün yazsa yine aynı triplere gireceksin gibi bir hava sezdim)


bir de artık geçelim sene 2016 o bana boş mu dolu mu sağanak yağışlı mı diye düşünmeyi. ayrıca bu kadar kasma elemanın biri salça oluyor diye. eğer sinirin bozuluyorsa bu kadar harekete geç. mesajla, son görülme olmaz bu işler direk niyetini belli et.
  • steve rogers  (29.11.16 11:21:30) 
Kizin sana karsi arkadasliktan öte bir olayı yok bence. Ama bu geri cekil demek degil. Acilabilirsin tabi ama sonuc buyuk ihtimalle olumsuz olacak. Biraz daha, cok uzerine dusmeden yakinlik kurmaya calis.

Bir de, belki de diger elemandan hoslaniyordur da sen salça oluyorsundur ? Senden hoslansa surekli kendi yanina cekmeye calismazdin sanki.
  • aquarium  (29.11.16 11:28:24) 
@steve rogers: Belki de en "bilimsel" cevaplardan biriydi teşekkürler. Yani bahsettiğin duruma düşmekten çok korkuyordum ama ilgini gösterme-fazla ilgili gösterme arasında çok ince bir çizgi var gibi. Ayrıca evet haklısın şunu yazmadan önce kız mesaj atsa balıklama atlardım ama artık dikkat edeceğim.

@auarium: Yok diğer elemanın salça olma olasılığı yok. O konuda eminim. Arkadaş yavşak biraz gruptaki tüm kızlara salça oluyor (yakın temaslar sarılmalar vs.) Bende bu kızdan hoşlandığımdan bunu görünce deli oluyorum. Yanıma çekme olayı böyle zorlama şeklinde değil. O da bundan memnun gibi.
  • top_secret  (29.11.16 11:33:27) 
"Birlikte kahve içip yemek yediğimizde oldu." Birlikte zaman geçirmek, kızın samimi olması karşı tarafa umut veren davranışlar mı? Ya da erkekler bunu öyle mi algılıyor? Eğer öyleyse kendimi değiştireceğim. En son bir çocukla arkadaşça muhabbet ettiğimi düşünüyordum, birlikte kahve içtik sohbet ettik 3.buluşmamızda pat diye elimi tuttu, benim duygularım çok yoğun falan demişti.

Bence biraz daha kızla zaman geçir, gözlemle sonra açıl.
  • geçerkenugradım  (29.11.16 11:54:55 ~ 12:57:37) 
bence de bu belirtiler senden hoşlanmadığını gösteriyor.


  • fragile lady  (29.11.16 15:31:07) 
kızın sana ilgisi yok. açıl istersen, "içimde kalmasın" diyorsan; ama "canım ben seni arkadaş olarak görüyorum ama :(" yanıtını alırsın %99.


  • cezzar dede  (01.12.16 22:56:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.