[]

mezunlar mezun olduğu üniversiteye giremiyor mu?

kapıdan girerken kimlik sordu güvenlik. mezunum dedim. kimlik olmadan alamam diye gevelemeye başladı. hocamı ziyarete geldim dedi, arattım oradan. girdim bir şekilde ama kılçıklık yani yaptığı. bu arada yanımızdan onlarca insan dümdüz yürüyüp giriyor yani.

ilk hoca açmadı. dedim başka bir kimliğimi bırakıp ziyaretçi olarak gireyim. yok diyor. teyit almam lazım falan. diğeri açınca girdim.


 
yamulmuyorsam üniversitelerin mezunları için ayrı kimlikleri oluyor. bir sor yönetime istersen. onu basıp geçiyorsun direkt.


  • knight of cydonia  (26.11.16 02:46:32) 
girememesi lazim.
sirketlerde oyle oluyo misal istem cikan elemani ertesi gun iceri almiolar (icerden biri kefil olmadkca)

  • rentts  (26.11.16 02:46:54) 
Her mezunum diyen elini kolunu sallaya sallaya girmesin diye yapılıyor. Sende öğrenci tipi görmemiştir ya da sordun diye hemen buyur etmemiştir.


  • bigbadabum  (26.11.16 03:54:15) 
Bana da oldu aynısı, o kampüste de tanıdık hoca falan olmadığı için bildiğin giremedim kendi okuluma.

Hatta inat ettim diğer iki kapıdan da farklı bahanelerle girmeye çalıştım o da yemedi.
  • chicha  (26.11.16 11:39:54) 
benim mezun olduğum okulda arabama kadar tanıyorlardı ve araba için öğrenci giriş kartı hep duruyordu. o yüzden sorun yaşamamıştım.


  • rain when i die  (26.11.16 12:07:13) 
girebilmesi lazım. mezunun üniversite yerleşkesine girememesi o üniversite için bir sikkoluk göstergesidir. tercih yapacak liseli arkadaşlarımız bu göstergeyi de dikkate alabilirler.


  • boshi  (26.11.16 12:33:05) 
öğrencilik zamanı kadar kolay olmuyor.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (26.11.16 12:35:25) 
Odtü'de mezun kimliğiyle ya da güvenliğe öğrenci numaranızı söyleyerek girebiliyorsunuz. Elini kolunu sallayarak girilmemesi gerekir.


  • patiska  (26.11.16 16:14:33) 
Diplomamı almaya geldim diyerek girebilirsin. Ben öyle yapıyorum bu sıralar.


  • anarsika  (27.11.16 02:25:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.