[]

Apple teknik destek

Selam

Bizim mac pro arabanın bagajından çalınmış. Kapıda hiç zorlama yok sanıyoruz açık unuttuk. Karakol kamera kaydı olmadan yaptığınız müraacat bir sike yaramaz dedi.

Macim nerede uygulamasında çevrimdışı göZüküyor.

Apple destek pazartesi açılıyor.

Yani bu destek hattına sürekli açık olanı yok mu?

Ya da nasıl bulabiliriz ne yapabiliriz?

 
apple destek ne yapabilir bilmiyorum ama uluslararasi apple support 7-24 online
derdinizi ingilizceniz varsa onlara anlatirsaniz daha saglikli olur
ben oyle yapiyorum
  • rentts  (25.11.16 21:35:56) 
apple destegi aramanizda bir sike yaramaz. icloud.com dan kilitleyebilir veya silebilirsiniz. illa bi wifi agina baglanirlar. ordan bulunur


  • allanpoe  (25.11.16 21:47:33) 
İnşallah dediğin gibi olur @allanpoe

Oradan da takipteyiz ama üzerinden yaklaşık 5 saat geçti bir ses yok. Şifre de koyduk. Kamera kayıtlarına vs bakıyoruz şimdi. Çıkarsa o da!
  • makarnacanavari  (25.11.16 21:54:31) 
gecmis olsun insallah bulunur icloud ile.
arayin yine de seri numarasini falan bildirin, olurda yetkili servise gelirse haberleri olur.

insallah bulunur.
  • jedilance  (26.11.16 16:23:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.