[]

Bunaldım

Sağlık sorunlarımdan çok bunalmış durumdayım. Bilmem kaç hastalığı bir arada yaşıyorum. Hangisi hangisinin belirtisi anlamıyorum bile. İyi gelecek bir şeyler söyleyin lütfen bana.




 
nedir sorunlar cok ozel degilse belki yardimci olacak bisiler biliyoruzdur


  • rentts  (25.11.16 19:30:59) 
yoga, meditasyon. 1 senedir devam eden uyku problemimi düzene soktu..


  • shotgunwoman  (25.11.16 19:34:31) 
Bahsetsene biraz nasıl hastalıklar ona göre yardımcı olalım.Fiziksel mi ya da anksiyete kaynaklı kalp krizi geciriyorum hissi filan mı?Veya her yerin agrıyor mu? Buna da fibromiyalji diyoruz.Bunlarin cogu psikolojik kökenli. Ama simdi sen böyle diyince belki üc organında tümör varken üstüne MS oldun? Bunlara göre yorum yapalım.


  • basubadelmevt  (25.11.16 19:34:35) 
bir senedir ayda 2 kere filan doktora gidiyordum. en sonunda tamamladim her seyi :) bir aydir temizim, tiyatroya filan gitmeye basladim. benim hastaliklar fiziksel ve tedavisi olan hastaliklardi, o acidan yorumumu yapayim.

yeri geldi yuruyemedim, yeri geldi gecenin 3unde acidan uyandim. "su hafta da gecsin bir daha doktora gitmicem" diyosun ama bir sey cikiyor gidiyorsun. insanin morali bozuluyor. surami duzelteyim sonra bir seyim kalmicak diyorsun, bir sey daha cikiyor. moralini yuksek tutmak cok onemli. saglik sektorundeki arkadaslarim bu surecte bana cok yardimci oldu, eger cevrende oyle arkadaslarin varsa onlardan yardim alabilirsin. hasta psikolojisinden anliyorlar.
  • fakyoras  (25.11.16 19:41:49 ~ 19:42:10) 
Her canlı bir gün ölümü tadacaktır.


  • bigbadabum  (25.11.16 19:44:27) 
Allah acil şifa versin. Ben her zaman bu durumlarda Allah'a dua eder ve bana sabır vermesini dilerim. Her kötülüğün ardından Allah güzel kapılar açar derim. Her zamanda öyle olmuştur. Her karanlığın ardından bir aydınlık gelir. Sizin inancınızı bilmiyorum ama eğer müslümansanız dua etmenizi tavsiye ediyorum iç huzura ulaşırsınız umarım.


  • powerpufgirl  (25.11.16 19:50:43) 
ben de hastayim. hastalaninca iyi seyler dusunememek mesele benim icin...

nerede uzucu birsey var, onu goruyor, onu hatirliyorum.

sevincli seyler bulmak lazim...
  • e haliyle  (25.11.16 21:07:13) 
eat pray love


  • sameidiot  (25.11.16 21:12:03) 
Akdeniz ateşi konusu üzerine git eğer belirtileri hastayım dediğin şeylerin belirtisiyse.

Bizim bir kız hep hasta hep doktorlardaydı

Sonra bir doktor bu tektikleri yaptı

Hep ondanmış.

Neyin olduğunu yazmadığın için ilk aklıma geleni söyledim.
  • makarnacanavari  (25.11.16 23:04:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.