[]

Sevgilinin ailesiyle tanışmaya ailecek giderken ne götürülür sorunsalı

Bu akşam kız arkadaşıma(3,5 yıl) ailecek davetliyiz, aileleri tanıştırıyoruz. Evlerine sayısız kez gittim, ama ailecek ilk defa gidiyoruz, ana fikir tanışmak ve bahane tatlı yemek. Giderken ev halkı kız arkadaşımın annesinin tatlı yapacağından ötürü çikolata alma konusunda ısrarcı. İstemeye gitmediğimiz için çikolata saçma geliyor, tatlı daha mantıklı geliyor. Ne önerirsiniz?

edit: Laz böreği yemeye gidiyoruz, o yüzden tatlı saçma olacak kararına vardık, çikolata alıyoruz, cevap verenlere teşekkürler :)


 
Ziyaret nedeniniz tatlı yemek olarak kararlaştırıldıysa tatlı almayın. "sen yapamazsın" demek gibi bişi.
İçki yok sanırım denklemde, varsa şampanya mesela? Diğer türlü çikolata mantıklı. İsteme çikolatasına benzemeyen güzel şeyler var.

edit: kaliteli lokum ya da badem ezmesi de mantıklı.
  • whoosie  (25.11.16 11:30:38 ~ 11:49:31) 
likor olur, kahve olur, lokum olur, kuru pasta gibi de olur, borek de olur.


  • jimicik  (25.11.16 11:38:07) 
Abi sen bu ise hic karismiyorsun annen ne soylersee onu yapiyorsun

Jimicikin dedikleride olmaz.kuru pasta:)
  • duptıs  (25.11.16 12:03:08) 
soru: çaya mı gidiyorsunuz yemeğe mi?

eğer çaya gidiyorsanız ve ev sahibi tatlı yapacaksa tatlı götürmek saygısızlık olur. çikolata ya da şık kutulu bir lokum olabilir. en suya sabuna dokunmayanı güzel bir buket çiçek olabilir.
  • kedili madam  (25.11.16 12:13:00) 
Bizim taraf muhafazakar, alkol sıkıntı o yüzden :) Çikolata gibi görünüyor o zaman.


  • captainimsi  (25.11.16 12:22:19) 
Kuru pasta.
Tatlı yapıcam diye özellikle bekirtmrmişlerdir zaten de, yine de tatlı bir alternatif.

  • bigbadabum  (25.11.16 12:26:09) 
saksıda çiçek alın bence


  • fragile lady  (25.11.16 12:47:32) 
Çikolata çiçek. Fazla düşünme


  • glamdr1ng  (25.11.16 13:44:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.