[]

sony xperia e5 hk.

arkadaşlar kullanan var mı acaba bu telefonu. acil bir telefon almam gerekiyor ve lg g4'ten yorumlar nedeniyle vazgeçtim.

www.vatanbilgisayar.com

sizce alınır mı?

bir de sony xperia xa nasıldır acaba?
www.vatanbilgisayar.com

 
çok klas telefonlar, özellikle xperia xa.
yıllarca xperia telefonlar kullandım.
xperia arc, arc s, xperia v, xperia u, p, xperia z1 compact, z2, z3, z3 compact ve m4 aqua.
ama artık bir yerden sonra yeter dedirtiyor. markanın sorunsuz telefonu yok. kapağı kopar, ısınır, kamerası açılmaz. en sorunsuz kullandığım cihaz z1 compact idi onun da ekranı küçüktü.
en sonunda karar verip xiaomi'ye geçtim ve kurtuldum. size de tavsiye ederim
  • kutukcu  (24.11.16 23:28:08) 
xa ultra kulanıyorum.kameranın odağı sıkıntılı,arka kamera beklediğimin altında çıktı, dokunmatik arada kafayı yiyor, şarjı dayanmıyor, şebeke sorunu var.karar sizin.


  • deletesystem32  (24.11.16 23:51:00) 
kardeşime hepsiburada dan almıştım 850 tl ye e5 çok memnun şu an


  • lorne malvo  (24.11.16 23:52:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.