[]

kadın normal mi sizce

sb www.facebook.com




 
abi geçen aynı kadının başka bir videosunu gördüm aynı soruyu buraya açacaktım :)

bıyıklarını falat hüpletiyor kedinin bence garip.
  • mattiadestro  (21.11.16 22:03:15) 
Bir anormallik gormedim. Buna gelene kadar ne anormal kadinlar var.
Gerci bunu neden videoya cektin simdi degil mi? Biraz anormallik var aslinda.

  • stavro  (21.11.16 22:10:58 ~ 22:13:55) 
çok da anormal değil.


  • timmie  (21.11.16 22:11:13) 
Sevme şekli pek hoşuma gitmedi çok bencilce sıkıştırıyor kediyi :/
Böyle aşırı sevgi içimizden geliyor evet ama hayvana da saygısızlık etmeyecek şekilde davranmak lazım bence.

  • megalomaniac  (21.11.16 22:22:10) 
çok enteresan kedi sevmeleri gördüm ama bunun kadar "cinsellik" boyutunda kadar sevenini görmedim. muhtemelen öyle değildir de, bir psikopatın sevip de sahip olamadığı aşkını bodruma kapatıp elini ağzını bağlayarak "sevmesi" gibi "rahatsız edici" bir üslupla seviyor ablacağız. bir yandan da insan bebeğine yemek yediren anne şevkati de var, ağzını siliyor falan. ya çocuğu olmamış da hasretini çekiyor ya da bebek bakmayı çok seviyor. enteresan, güldüm ama tuhaf da geldi.


  • baba jo  (21.11.16 22:22:40) 
garip. ölse falan o da ölürmüş gibi. hastalıklı.

( TABİİ Kİ İSTEDİGİ GİBİ SEVSİN)
  • yuvarlanantencereninkapagi  (21.11.16 22:31:33) 
kusmak istiyorum ögghhh.
kedileri çok severim ama aynı tabaktn yemek paylaşmam duduak dudağa öpüşmem ögghhhh
anormal
  • fasulyek  (21.11.16 23:58:46) 
korktum ben izlerken. kadının psikolojik problemleri var. sıra bende deyip öpmek nedir yahu? erkek yapsa hayvan istismarı denir.


  • bohr atom modeli  (22.11.16 00:14:46) 
kedi gerçekten çok sevimli. ama bana da normal gelmedi. zorla boğazından kaldırıp öpmeler, mıncıklamalar... bunlar hayvanın hoşuna gidecek şeyler değil. kadın kötü niyetinden yapmıyor tabii.


  • ruhen hastayim ben  (22.11.16 00:16:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.