[]

otomobille avrupa turu yapsak ama arabada yatsak

Bugün böyle bi ablanın hikayesini okudum. İşten atılmış arabaya atlayıp gezmiş, otel parası vermemiş arabada kalmış. Böyle bişi yapmamız için bir engel var mı?

Mesela en son California'da yasaklanmıştı arabada kalmak. Bazı insanlar kiralar çok yüksek olduğu için van alıp onda yaşamaya başlamış boş otoparklarda. Duş tuvalet vs'yi de spor salonlarında değerlendiriyorlarmış. O yüzden sordum engel tarafını.


 
Engel yok, yapabilirsin.


  • bigbadabum  (15.11.16 19:40:41) 
Yapabilirsin. Ama kotu bir goruntu olusturmamasi lazim ve binek araba olmali. Karavan olursa direkt karavan park yerine yollar polis. (Bati avrupa icin dedigim gecerli, dogu ve balkanlarda yanlis yere parketmedigin surece ya da parali yere parasiz park etmedigin surece kimse sallamaz)


  • kuehles blondes  (15.11.16 19:49:59) 
olur ama sirf arabada yatarak uzun yolculuk yapmak yorucu oluyor, insan arabadan nefret ediyor
cünkü;
- dus alma problemi
- tuvalet problemi, araba ile park ettigin yerlerdeki tuvaletler her zaman temiz olmuyor
- tek basina problem degil ama iki veya daha cok kisi olunca arabanin icin havasiz kaliyor
- insan ayaklarini uzazip yatmak istiyor.

cözüm;
- yanina cadir ve mat alabilirsin ve bazi günler kamp yerlerinde konaklayabilirsin. dus ve tuvalet de olur.
- arada otel ve hostel de kalabilirsin, sirtin yatak görsün diye.
- arada airbnb yapabilirsin
- tabi bununla birlikte pahali sehirlerde arabada kalabilirsin
  • emrahday  (15.11.16 19:58:36) 
bir tane vw transporter alabilirsin, t4 gayet is gorur, 2000 model 230.000km de bir t4 um vardi karavan niyetine kullandigim 2 sene once 18.000 tl ye sattim.

neyse arkadaki koltuklari sokuyorsun bir kucuk tup, tabak, canak vs artik neyse bir de yatak atiyorsun baska sorun kalmiyor. 1 yil t4 un arkasinda yasadim bunun 5 ayi avrupadaydi. tuvaleti sehirdeysen bar cafe vs de hallediyorsun yok zaten yoldaysan sorun olmaz. dus icin de kucuk solar su isiticilarindan almistim 50 tl ye 2 3 gune bir o sekilde hallediyordum.

soruna cevap verecek olursak, olur tabii neden olmasin, herhangi bir engel yok
  • matematik koyu  (15.11.16 20:45:01 ~ 20:45:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.