[]

Kiralık Ev Lazım Oldu, İstanbul- Acıbadem civarı ya da ..

Biz:

orta yaşlı, yeni evli (sayılır) bir çift ve bir adet yaşlı köpek
Kirayı geciktirmeyiz, eve iyi bakarız, efendi komşularız.
Köpeğimiz de sadece zil sesine havlar, onun dışında efendi bir hanımdır.

İsteklerimiz:

Manyak komşu olmasın ( iyi olmalarına gerek yok, manyak olmasınlar yeter)
Mümkünse daire, sahibinden olsun
3+1 ( salonu genişse ya da istediğimiz gibi bulamazsak 2+1'e de gönülsüzce razı gibiyiz )
100 m2 veya üstü
balkon
tıkış tepiş bir yer olmasın, karşı komşunun tv'sini izleyemeyelim
yeşillikli olsun
Acıbadem civarı olsun ama Mecidiyeköy'e çok saçma kaçmadıkça Avrupa ya da Anadolu yakası çok farketmez de. ( Anadolu yakası'nda Göztepe'den daha uzağa gitmesek iyi olur sanki) Aradığımız türde evler için en münasip muhit Acıbadem gibi geldi.

Çok şey istiyor gibi görünebiliriz ama kendi evimiz küçük geldiği için, kira ödesek bile daha ferah bir eve taşınalım dedik. Çok acelemiz yok ama gaza gelmişken çıksın aradan. Kısmet.

İletişim:
pyroclusticflow et gmail com
ya da sözlük'ten mesaç.

 
içimden geldi paylaşmak istedim,çekmeköy alternatifini de bir düşünün bence .giderek güzelleşen bir semt'tir. ve cok guzel konutlar ınşa edildi bu bölgede.hem çevre yoluna çok yakın.


  • hanyın  (17.12.09 18:16:18) 
Direkt bir ev söyleyemem ama Kuzguncuk mükümmel bir yerdir. Tam bir mahalledir, huzurludur, köpeği kedisi boldur. Evleri güzeldir. 3 aydır yaşıyorum sınırlarına girdiğimde kendimi iyi hissediyorum o derece :). Canınız sıkıldığında sokaklarında yürüyün yeter... Sahibinden ev de bulabilirsiniz, ev çok değildir aslında, ama mahalleli bilir genelde kiralık evleri. Biz ararken bakkallara sormuştuk, bilmem ne hanımın evi var falan demişlerdi, emlakçıyı da aradan çıkartabiliyosunuz; çünkü ev sahibine ulaşmak kolay insanlar birbirini bildiğinden. Çok anlattım ama değer :). Yer olarak bilmiyorsanız Ortaköy'ün tam karşısıdır. Ulaşım kolaydır.


  • loralynn  (18.12.09 02:08:35) 
Semt önerisi istememişsiniz ama yine de Göztepe civarı Anadolu yakası için güzel bir tercih olabilir. Minibüs caddesinin ara sokaklarında hem yeni yapılmış,bahçeli bakımlı binalar bulabilirsiniz; hem de gerek toplu taşıma, gerekse günlük ihtiyaçlar bakımından merkezi bir yerde oturmuş olursunuz. Bir ay kadar ev aradım; ne kadar bunlatıcı olduğunu tahmin ediyorum. İyi şanslar.


  • ewereste  (22.12.09 20:17:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.