[]

kapı komşum eski mafya bana dadandı napayım?

adam ya kaçmış ya da anlattığı gibi devlet tepelerine çökünce ayrılışını vermiş. psikolojik sorunları da var ama hastalığını bilmiyorum. sert de mizaçlı birisi hayırı pek kabul etmiyor. baştan komşuluk falan adına tanımadığımdan muhabbet ettim ara ara. doktorum, çocukları da hasta olunca bi gidip bakmıştım. ondan beri bir iki gündür rahatsız ediyor gel çay içelim iki muhabbet edelim psikolojimizi düzeltelim falan. düşünce yapısı rahatsız ediyor bir takım yapacağı şeylerden bahsetti birçoğumuza ters gelecek şeyler, bolca küfrediyor. eşiyle ara ara tartışıyorlar küfürleşiyorlar. dün elektrikler yoktu tam kapı önüne çıkmıştım ardından o çıktı. korktu beni görünce karanlıkta, belimde silahım olsaydı vurduydum seni çoktan diyor rahat rahat bir de.

bu adamla nasıl ilişkiyi minimuma çekebilirim? çok da ters gidip bok yoluna gitmek istemiyorum. :/

edit:az önce çaya çağırdı hayır dedim bugünlük mazur gör falan. sonra girdi çıktı girdi çıktı. naptı bilmiyorum. şimdi de kapımı çaldı, çay verdi. girdi geri. agresif ya :/

edit2: eşi anlayışlı biri gibi ona desem yine mi sarpasarar amk ya kendi derdim yetiyordu bir de bu çıktı.

 
bolbol işten şikayet et, meşgul ayağı yap. yavaş yavaş hallolur bence..


  • hosein  (14.11.16 18:17:28) 
sabir dilemeye geldim. gidiyorum.


  • skyangel  (14.11.16 18:19:16) 
yanında birileri ile görün ona. sevgilin varmış gibi yani.


  • gneral  (14.11.16 18:36:36) 
Tasinma ihtimalin varsa tasin.


  • brnbrs  (14.11.16 19:38:02) 
Eğer kolpa değilse size zarar vermek onun aklından bile geçmez zira korumacıdırlar çevrelerine karşı. İçersiniz çayı biter muhabbet. lakin bu kadar rahat konuşması bana ayakçı gibi geliyor.


  • odiyus  (14.11.16 19:45:18) 
Yapacak bişey yok. ona karşı kibar ol ama bir yandan da uzak dur. muhabbeti kısa kes ama hal hatırda sor.


  • komando kani var bende  (14.11.16 19:52:07) 
Bu tip adamlar ikramcı adamlardır. Psikolojik sıkıntısı olan insanlarla karıştırma bunları. Cinsiyetini bilmiyorum ama erkeksen eğer otur bi çayını iç adamın. korkmaya, çekinmeye gerek yok.


  • sonbaharadam  (14.11.16 20:25:56) 
en iyi savunma saldiri prensibinden hareketle, eve bir arkadasini cagir, durumu anlat, onun varligindayken karisiyla beraber caya cagir, yine ayni sekilde yaninizda baska birileri varken iade-i ziyaret yapin, normal komsuluk iliskisini pekistirmek icin aptdaki yasli teyzelerden amcalardan dedikodu ogrenip anlatabilirsiniz, yani iliskinin kontrolu sizde olsun. asla yalniz konusmayin, bir an yalniz kalsaniz, ay telefon caldi, ocakta yemek unuttum vs vs ile hemen ortamdan sivisin. karisiyla ayni sekilde ayni miktarda muhabbet etmeye ozen gosterin, her gordugunuzde ilk lafinizi esini sormak olsun, kotu birsey soylerse olur oyle evlilikte falan deyin.
tabi daha ofansif yontemlerde var, misal ayi gibi bir arkadasinizi caya cagirin, arkadasiniz siz mutfaktayken borc para istesin, adam tabi vermeyecek, borc isteyenden kacinilir, bir daha her gordugunuzde bilmemkimde sizi cok sevmis, tekrar gormek istiyor diyip durun, sizden de kacinsin vs vs

  • mavicorap  (14.11.16 20:45:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.