[]

bu kablo sata3 mü?

www.vatanbilgisayar.com arkadaş niye yazmıyorlar bunların üzerine mal mı bu adamlar?




 
sata 2 ve sata 3 kabloları arasında bi fark görmedim. hatta anakartımın içiden çıkan sözde sata 2 kablosuyla ssd'imden tam performans alıyorum.


  • washe  (12.11.16 16:19:06) 
ben alamıyorum ve muhtemelen kablodan. ssd bilgisayarı 10 saniyede açmak dışında bişeye yaramadı. dosya aktarımları hala çok yavaş.

ssdmin testini yapabileceğim bi yer biliyor musunuz? mesela bende samsung 850 evo var. 540/520 bunun okuma yazması. gerçekten bu değerleri yakalıyor mu nereden test edebilirim?
  • freetakilir  (12.11.16 16:23:22 ~ 16:23:57) 
kullandığın ssd hangisi? anakartın sata 3 olduğundan da eminsin sanırm?

artı aynı ssd de kopyalama yaparsan yine max hıza çıkamazsın. klasik hdd den ssd ye dosya kopyalarken de göremezsin. test ettiğin programlar da bazen saçmalıyor.
  • washe  (12.11.16 16:25:27) 
e ne anlamı kaldı o zaman bunun :D samsung 850 evo 250gb 540/520 var bende.


  • freetakilir  (12.11.16 16:26:50) 
7 gün 24 saat sürekli dosya kopyalıyorsun herhalde normalde de? :)

bende de aynısı var; hatta 2 tane var raid 0 olarak çalışıyorlar.

www.userbenchmark.com

şu sitenin test şeysini indirip çalıştır sonuçlara bak istersen.
  • washe  (12.11.16 16:30:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.