[]

Polonya'da erasmus yapmış olan var mı?

Bugün kazandığımı ögrendim. Şehir Varşova.
Birkaç sorum olacak. Şimdi belki çok erken ama kafamda deli sorular var.
Alakasız bir yerden başlayayım. Son zamanlarda hep İspanya'yı istiyordum. Orada İspanyol erasmusçular da var mı? Kaç zamandır dillerini öğreniyordum :)


 
Polonyada bir turkler bir de ispanyollar cok fazladir erasmus ogrencisi olarak


  • veritaslibertas  (09.11.16 21:16:01) 
ispanyollar kendi içinde gruplaşmaz umarım. bize öyle insanlar denk gelmişti. hoş türkler de öyle genelde. ama veritaslibertas +1 türk ve ispanyol sayısı denk oluyor genelde.


  • nickimin hakkini veremedim  (09.11.16 21:25:14) 
Kalacak yer de aklımı kurcalıyor. Yurtta kalmak istiyorum. Ama kolay bulabilir miyim emin değilim.


  • hadi ya la  (09.11.16 21:50:52) 
Polonya'da komünist zamanlardan kalma bayağı uygun fiyatlı yurtlar var. Sana tavsiyem o yurtlarda kalman. Hem sosyalleşmen kolay olur hem de Babil'in yıkılışına benzer biçimde her dilden arkadaşın olur. Bu sayede İspanyol gruplarına dahil olmak için arkadaş edinebilirsin. İngilizce konuşmaya pek yanaşmak istemediklerinden İspanyolca'nda yol katetmiş de olursun.

Ben Krakow'da bulundum ama sormak istediklerin varsa cevaplamak isterim.
  • blager  (09.11.16 21:54:05) 
ispanyollarla türkler ayrı ayrı grup oluyor, sonra ikisi hep beraber kaynaşıyormuş arkadaşlarımın söylediğine göre. erasmus güzel bi şey iyi geçer umarım, mutlu olman lazım endişeli olmaktan çok onu söyliyim.


  • konar konmaz omer konur  (09.11.16 23:00:26) 
Çok teşekkür ederim :)

Bir soru daha, henüz pasaportum yok ama yeşil pasaport alma hakkım var. Bordo değil, yeşil çıkaracağım değil mi?
  • hadi ya la  (09.11.16 23:37:27) 
her yerde her milletten insan var merak etme.

arkadasimin birisi yurtta kalmisti hic memnun degildi, eski olmasindan falan.
diger bir arkadasim 6 kisi dubleks bi evde kalmisti, o baya memnundu evden falan.
her turlu sosyallik oluyor merak etme, kaldigin yerin onemi yok.
  • jedilance  (10.11.16 00:04:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.