[]

Uyurken Arı, Sinek vs.'den koruyacak başlık

Sineğin, arının huzur vermediği bir ortamda uyumak daha doğrusu uyuyamamak durumunda olan biri için soruyorum. İlaç vs. kar etmemiş. Şimdi şu kulağa giren türden en iğrenç sinek tipiyle cebelleştiği yetmediği gibi üstüne bi de arılar eklenmiş. Uyunan yer gece çalışılan bir işyeri olduğundan cibinlik falan da mümkün değil.

Tek yol olarak kafaya takılabilecek ve sineğin, arının kulağa, burna dalmasını engelleyecek bir çeşit başlık geliyor aklıma. Tülbent önerdim ama çok ince dedi.

Ne bileyim, belki dağcıların, gezginlerin doğada uyurken koruma amaçlı kullandıkları bir aparat vardır? Var mıdır bu işin bi çaresi?

 
Arıcı başlığı:)


  • Domuz  (09.11.16 20:23:28) 
bee trap yapsın. nette videosu dolu.
sinek için de: kovboy/dağcı veya standart şapkasına tül attachment ederek kafa cibinliği yapsın. tülün ucuna buff dikerek boyunda yumuşak ve etkili bir sabitleme de sağlanır.
icat yapılacaksa en çok bana soracaksınız :)
  • hasmetizm 2046  (09.11.16 20:42:05) 
cibinlik=) decathlonda bile var galba.


  • argent dawn  (09.11.16 22:10:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.