[]

ilk iş

mezun oldunuz, iş aradınız ve işe başladınız. o günkü halinize şu an bir tavsiye verebilseydiniz ne olurdu?




 
ille de bi olsun diye b.ktan para veren bir yerde işe başlama. bi yerden başlamak lazım düşüncesi aklının kenarında olsun sadece. sabırlı ol. eninde sonunda işler yoluna girecek.

aynen de böyle yaptım. 5. seneme giriyorum, ikinci işim. bi insan işinden, amirlerinden, iş ortamından ne kadar memnun olabilirse ben de o kadar memnunum
  • washe  (29.10.16 22:04:57) 
o odada gordugun kizlari aklindan cikart aman diyim derdim. bazi seylere hic yaklasmamak daha iyi uzulmemek icin.


gerci dur lan, bir sey demezdim. yoksa simdiki isimde de sirketten biri ile denemeye calisirdim, burda kotu giderdi isler. her hata bir tecrube. bir musibet - bin nasihat olayi.
  • fakyoras  (29.10.16 22:08:28 ~ 22:09:12) 
o günkü halimden 7 ay uzağım. iyi bi şirkette iyi bi maaşa işe başladım. aferim diyorum kendime. başka bi öğüdüm yok.


  • lucky strike  (29.10.16 22:15:43) 
"Hemen ev al."


  • karacigerim vur kadehlere  (29.10.16 22:18:10) 
Ilk defa yabanci birinin yaninda ise basladigim ilk gunden beri hic usanmadan hic sikilmadan ve tum ters konusmalarima ragmen hala israrla fikirini beyan eden anneme kulak verirdim.

"Ya her ay bir kucuk altin al kenara koy ya da becerebiliyorsan kooperatif bile olsa eve gir."
  • isott  (29.10.16 22:36:28) 
işe dair bi tavsiyem olmazdı da, derhal para biriktirmeye başla, erteleme! derdim.


  • manuel mandalina  (29.10.16 22:54:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.