[]

Baska birine Apple ID sifresini vermek nelere sebep olur?

Arkadaslar merhaba, bu duyuruda sorunumu anlatmistim :

www.eksiduyuru.com

Simdi benim eski iphone4'u alan kisi telefonu sifirlayamiyormus nasil oluyorsa benim apple id sifremi soruyormus telefon, benim apple id'mde iphone4 gozukmuyor ama. adamda eski fotograflarim, mesajlarim, rehberim hepsi varmis, fotograflari gonderdi. simdi onlarla bir sey yapamaz tabii de, yine de ne olur ne olmaz butun arkadaslarin numarasi falan var guvenemiyorum.

ben bu adama apple id sifremi versem, sonra bu sifirlasa hemen degistirsem? ama sorun su ki, butun aletlerim, macbook, iphone, ipad'i de onun eline vermis olucam, ve isterse kendi de sifreyi degistirir.

nasil cozecegim bu isi simdi ben?
bi yardim etseniz?

Bana gönderdiği fotoğrafı size de attım

 
telefonun faturasi var mi? onu verin adama. apple'i arasin durumu anlatsin yardimci olurlar. sifre vermeyin bence.


  • allanpoe  (29.10.16 17:36:46) 
ben olsam tanımadığım adama vermem şifreyi. ne gerek var. bir şey yapması gerekiyorsa yönlendirsin sizi. hard reset atsın öyle denesin.


  • brakgn  (29.10.16 17:39:54) 
dostum ayarlardan apple kimliğinden kolayca çıkış yapılabiliyor. bir diğer çözüm yolu ise ayarlardan yine telefonu sıfırlaması. verme sifreni kimseye.


  • vayezikhan  (29.10.16 17:48:44) 
iphone'da geri yukleme yap demis adam ve her sey geri yuklenmis soyledigine gore. benim sifrem olmadan geri yukledigine gore, benim sifrem olmadan onlari silmenin de bir yolu olmali.


  • damba  (29.10.16 17:51:41) 
soylediklerinizin hepsini soyledim, rehberi ve fotograflari silemiyormus, boyle bir sacmalik olabilir mi?
benim sifremi sormadan apple butun fotograflarimi geri yuklemis, ama benim bilgim olmadan da silemiyor fotograflarimi.

  • damba  (29.10.16 17:55:16) 
Sen verirken hard reset yapıp Apple id'nden çıkış yapmadıysan o şifresiz yapamaz. Iphone'umu bulu kapattın mı telefonu vermeden önce? Yetkili servise verirken bile kapatıp vermen gerekiyor. Benim Ipad'im de bazen online menüde görünmüyor. Ona takılma. Şifreni değiştir saçma bir şey yap, ver. Skype yapın gözünün önünde sıfırlar sıfırlamaz tekrar değiştir.


  • Lim5  (29.10.16 18:14:48) 
Sacma.


Ayarlar >> genel >> reset (genel sayfasinin en altinda) >> tum icerik ve ayarlari sil var.

Telefonun kendi tus kilidi sifresini istiyor sadece. Her seyi ama her seyi yok ediyor o.

Verme sifreni.
  • kuehles blondes  (29.10.16 18:16:31) 
@kuehles ama o reset'e tikladiktan sonra sifreyi isteyip istemedigini bilmiyoruz :( deneyemiyorum da korkudan :)

@lim5 skype falan cok ugrasmak lazim ya, evet yapmadim sanirim. adam normal kullaniyormus, bir seye dokunmus tum bilgiler geri gelmis. onun yerine bir sekilde iphonumu bulda gozukse de, ben ordan silsem guzel olurdu.
  • damba  (29.10.16 19:20:51 ~ 19:22:58) 
Telefonum burada olsa ben denerdim ama serviste şu an. Bilemedim başka bir çözün yolu.


  • Lim5  (29.10.16 20:07:13) 
@damba

Resete basinca telefonun tus kilidi sifresini istiyor. Benim bildigim o kadar :)
  • kuehles blondes  (29.10.16 20:09:27) 
TAmam istiyormus.

support.apple.com

Ver ve sonra degistir.
Ayrica content silmeden telefon mu satilirmis :/
  • kuehles blondes  (29.10.16 20:10:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.