[]

Orgazm sorusu

Ne yaptıysam olmadı, kız arkadasımı orgazma ulaştıramadım.Iliskiden tabiki keyif alıyor ama orgazm yaşayamıyor. Geçende biraz konustuk, kendi eliyle bisiler yaptı, tam olarak icine bile sokmadı elini. Vajinasi 10 saniye filan kasıldı. Mastürbasyonla oluyor bir tek dedi.Rahatlama hissetti filan .Simdi bu orgazm mı yani bu kadar kolay mı? Eger öyleyse ne tür bi orgazm? Kadınlardan cevap bekliyorum.




 
  • sparkle kiddle  (29.10.16 16:19:44) 
kadın değilim ama, klitoris orgazmı kendi kendine yaptığı şey. senin bahsettiğin vajinal orgazm. bu konuların genel geçer bir kuralı yok. birbirinizi tanıdıkça daha iyi sonuçlar elde edersiniz. çok da üzerine gitmeden sor, nasıl olsa nasıl yapsak daha iyi olur vs gibisinden.


  • washe  (29.10.16 16:21:20) 
klitorisin yeri ve önemini keşfedememişsin basuba kızcağız nasıl boşalsın.
içindeyken klitorsi ile de oyna o zaman daha güzel oluyor.

  • fasulyek  (29.10.16 16:33:44 ~ 16:34:27) 
geçen benzer bir soruda paylaşmışlar,ben okudum aydınlandım.
www.5harfliler.com
www.amargidergi.com

klitoris +1
  • demoniclewinsky  (29.10.16 16:44:10 ~ 16:50:14) 
Ne yenisi arkadaslar, su ana kadar kimseyle böyle bi problem yaşamadım. Cok alısmıs eline cidden.


  • basubadelmevt  (29.10.16 16:49:55) 
yeni değilsen ve klitorisi bilmiyorsan daha da kötü elliyle bir şey yaptı kıvamında olmaman gerek...
kadın anatomisini incele lütfen
oral seks de yap
  • fasulyek  (29.10.16 17:00:25) 
Hala vajinal orgazm, klitoral orgazm muhabbeti yapılıyor ya. Hiç mi biriniz vajinanın içindeyken o kasılmayı hissetmediniz!!?? Neyse..

Bu iş için en uygunu KAŞIK POZİSYONU. Hem en çok temas yüzeyi bu pozisyonda, hem de parmakları, vücudu, dudakları vs.vs. yi uyaran olarak rahat rahat kulllanabiliyorsunuz.

Gerisi güven, özveri, tecrübe ve azimle birlikte zamanla olan şeyler. Bi de hatun kişinin sizi ufaktan yönlendirmesine izin verin. Hepsinde bu farklılık/çeşitlilik gösterebiliyor.
  • bir3iki7  (30.10.16 02:51:37) 
ön sevişmeyi uzun tut, oral seks, masaj yap, direkt girişme ahdhdff bi de kadınlar üstte olunca daha çabuk orgazm olabiliyorlar.


  • nice tnetennba  (01.11.16 13:49:04) 
kimi diyor tek çeşit orgazm vardır kimi iki tane, kimi daha fazla, bu konuda bile bölündü millet. alışkanlıklarını terketmeli bence, ellerini cebine koymalı mümkünse.


  • for day to break  (01.11.16 14:08:30) 
biriyle birlikteyken orgazma geç ya da zor ulaşanlardansa, oral seks olmadan "ol-maz".

orgazma ulaştırmak için hedefe kitlenirseniz de olmaz.
enerjiyi akışına bırakın.
içinizden geleni yapın, biraz da sizi yönlendirmesine izin verin.
  • blatta hiberna  (01.11.16 14:35:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.