[]

Kalabalık önünde nasıl evlenme teklifi edebiliyorsunuz? ya reddedilirseniz?

Cafe de, konser de, restaurant da kalkıp sevgilinize çat diye evlenme teklifi ediyorsunuz ya? nasıl cesaret ediyorsunuz ya kız redderse?

öyle kalcanız sap gibi ortada.

benim de eskişehir de anadolu ünide okuyan bir sevgilim vadı. her haftasonu istanbudan eskişehire giderdim. veya o istanbula gelirdi. ilişkimizde hertürlü cinsellik de varı. sabah kahvalı yapar, akşama da kadar şelale park, odun pazarı falan gezer tozardık. ben bu kıza evlenme teklifi etmiştim. beraber takılmaya evet ama evlilik düşünmüorum demişti. (4 yıl sonra teklifin hala geçerli mi diye sms atmıştı siktir git emiştim neyse)

Sonra beykent üni de, bursa dan falan sevgililerim oldu, herşeyi yaşadık bildiğin sevgili idik. bunlar da şu anda evlilik düşünmediklerini söylemişti.

şimdi ben bu kızlara aa bu kız benim sevgilim diyip, elime yüzük alıp bi kalabalığın arasında kızın önüne diz çöküp evlilik teklifi etseydim, reddedilip rezil olcaktım.

yapanlar nası cesaret edip yapıyor. acaba sadece evet diyenler mi gündeme geldiği için olumlu bir izlenim oluyor. anlamadım bu işi.

 
"Her seyi yasadik.bildigin sevgili idik" sıkıntı burada. O kizlarla sevgili olmussunuz evet ama evlilik baska bir sey. Sen olayi biraz yanlis anlamissin. Evlenme teklifi pat diye olmuyor zaten. Altyapisi, birlikte karar verme aşaması falan var yani. Evlenme teklifi yapildiginda o gune kadar dile gelmis olmasa bile yani pat diye yapilmis bile olsa zihnen o yola girmiş oluyor ciftler. Reddedilmeyecegini az cok biliyorlar. Aralarinda sevgilisinin takilmak isteyip evlilik dusunmedigini bilecek kadar bağ oluyordur. Her seyi yasiyoruz takiliyoruz madem yuzuk alayim degil yani.


  • aquarium  (28.10.16 16:12:16 ~ 16:16:46) 
Evlilik teklif etme aşamasına kadar zaten evet mi hayır mi diyeceği belli olur. Teklifleri reddedilen insanlar ise yanlış zamanda teklif ediyor zaten, karşı tarafın daha ne diyeceğini bile bilmeden buna cesaret edilirse gelen cevaba şaşırmamak lazım.


  • medusa  (28.10.16 16:19:56) 
  • Golden Ratio  (28.10.16 16:23:26) 
o "-de"ler hep birleşik yazılacak.

bi de önceden işaret fişeği atılır. Öyle dev süpriz bi iş değildir ki o. Civar dolanmalarından anlaşılır kıvamı.
  • neynep  (28.10.16 16:27:07 ~ 16:27:43) 
neynep+1 ahh o bağlaçlar, ağlattı. Kalabalık önünde yapacaksan da yazılı olarak yapmaman lehine olur.


  • Domuz  (28.10.16 16:48:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.