[]

Motosiklet sahipleri

Motosikletinizi çalınma olasılığına karşı nasıl koruyosunuz? Hırsızlara karşı bir önlem alıyor musunuz?

"Bu soru da aklına nerdrn geldi?" derseniz motorsiklet almayı düşünüyorum ve çevremdelerin ilk tepkisi "sakın alma! Çalarlar" oldu. Ne yazıl ki kapalı bir otoparkımız yok.


 
otopark + zincir kilit 2 adet + diskte alarmlı kilit

yada kasko(çalınmaya karşı içermesi önemli)


kodumunun ülkesinde devletin hiçbir .iki koruyamamasından dolayı ancak böle korunur.


hee ben napıyorum güvenlikli bi siteye taşındım kapalı otoparka bırakıyorum.
  • prezarlatif  (28.10.16 10:32:54 ~ 10:33:23) 
Görebileceğim ya da alarmını duyabileceğim bi yerde tutuyorum, kapalı garaj olmadığında. Sokakta bırakırsam da kamera arıyorum etrafta açısı uygun olan.


  • mirty  (28.10.16 10:44:48) 
merhabalar. siz once nasil bir semtte oturdugunuzu anlatirsaniz ona gore bir seyler anlatabilirim ve bu soylenenler de hic akli basindaki adam sozlerine benzemiyor. sanirim danistiginiz kisiler yasca kucuk kisiler.


  • evimin paspasi  (28.10.16 10:56:28) 
baslikta dogru soruda yanlis yazmissin; motosiklet dogrusu.

oncelikle paraya kiyip kasko yaptiriyoruz. (kaskosuz motorum calindi, 12bin tl gitti havaya, motosikletsizligin depresyonu kaldi.)

guzel bir zincir kilitle bagliyoruz. (abus gibi)

mumkunse yoldan gorunmeyecek sekilde park ediyoruz.

yakin bir otoparkla anlasabilirsin.

mumkunse disk kilidi de takiyoruz. alarm da takiyoruz.

gps sistemleri var motoru takip edebildigin.

misafire gittigimizde motosiklet guvenli bir durumda degilse eve donuyoruz veya otururken motosikletimizi gorecek sekilde konumlaniyoruz ve gece de uyumuyoruz.
  • jimicik  (28.10.16 11:04:04) 
  • chavezding  (28.10.16 11:53:44) 
Çevreye gerektiğinden fazla kulak asma. Tabi ki önlemini al, fakat kapalı otopark harici bir çözüm varsa o da caydırıcı olmaktır. çünkü kafaya koyulduktan sonra hiçbir kilit engel olamıyor. 2 ay önce başıma geldi, gece saat 1 buçuk civarında balkonda oturuyordum ve bir araba motorumun yanına yanaştı keşif için sanırım. İçlerinden biri brandanın ipini bıçakla kesince ben de taaruza geçtim haliyle. Kaçtılar ama bu geri gelmeyecekler anlamına gelmez. Bu gibi hikayeler çok var zaten ama mühim olan tedbiri bırakmamak. Diğer arkadaşların dediği gibi, ışık olan, kamera gören ve mantıklı bir şekilde kilitlemek önemli faktörlerden.


  • Hendrix'e tapan adam  (28.10.16 13:15:29) 
Motosiklet sahibi degilim de otopark yoksa sikinti. Disk kilidi kesin cozum degil, kamyonetle yanasip 4 kisi birden motosikleti kasaya atip kendileri de kamyonete binerek orayi terk etmeleri 10sn suruyor. Dakika bile degil.


  • stavro  (28.10.16 14:09:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.