[]

mamak,yenimahalle ve keçiörende oturulası mahalleler hangileri?

sb.




 
mamak boş küme
yenimahalle'de ragıp tüzün caddesi civarı iyidir. şentepe ve demetevlerden uzak dur.
keçiören'in çoğu kötü. şelale civarı biraz gideri var ama değmez.
  • cekilmis gayfe  (26.10.16 16:27:13) 
şentepe güzel mahalle biraz tutucu ama. ragıp tüzün civarı iyi evler orta yaş. metro ve belediye civarı evler eski ama ortam iyi gibi.


  • suwat  (26.10.16 16:37:32) 
keçiören ve mamak'ta zaten oturulmaz.


  • kendi ekseni etrafinda donen insan  (26.10.16 16:39:07) 
batıkent


  • battal gemalmaz  (26.10.16 16:45:21) 
çayyolu diyecektim ama çankayaya bağlanmış sanırım. zaten uzak baya yenimahalleye. yine de bak derim uzak kalmayacaksa, ankaranın en oturulası semti gibi.


  • jonestown  (26.10.16 16:50:11) 
Keçiören & Mamak ; asla tavsiye etmem . k.ören aşırı tutucu , mahalle baskısını her an hissediyorsun . Hele ki esertepe , şentepe , a.eğlence , etlik gibi mahallelerinde .

Mamak ise varoşluktan çıkamayan ve asla çıkacak gözükmeyen ilçe

Yenimahalle ise yerine göre değişiyor , demetevler de yenimahalle - çayyolu da . Aslına bakarsan Ankara'nın çoğu ya Yenimahalle ya Çankaya :D

yine de en olası seçenek yenimahalle gözüküyor.
  • MiraTaurus  (26.10.16 16:56:30) 
mamak- tuzluçayır.


  • signore  (26.10.16 17:26:39) 
çayyolu çankayadadır. zaten sayılan yerlere göre çok üst segment kalıyor çayyolu.

keçiören ve mamak da düşündüm iyi diyebileceğim bir yer gelmedi aklıma.

yenimahalle için serhat ve aşağı yahyalar iyidir, zaten sağlı sollu anadolu bulvarına en yakın mahalleler bunlar dolayısıyla ulaşım daha rahat. güzel evler de var.
  • kafkef  (26.10.16 17:27:42) 
yenimahalle'de urankent civarı da iyi.


  • cedex  (26.10.16 19:29:15) 
keçiören-subayevleri belkide ankaranın en oturulası mahallesi olabilir.


  • mayday  (26.10.16 20:19:59) 
keçiören: subayevleri, belki aydınlıkevler.
mamak: natoyolu, doğukent
yenimahalle: ragıp tüzün, varlık mah.
  • gezegen olan pluton  (26.10.16 20:25:55) 
soru zaten boş ama mamak ta kecioren de yebimahalle de oturulmaz diyenler nerede oturuyor nereyi oneriyor cok merak ediyorum gercekten ya. nasil bir kafa. cevap verenlere yorum yapanlara uyuz olurdum ama oluyormuş demek ki.
mamak ta nata vega evleri kecioren de antares evleri var mesela bu semtleri neye gore siliyorsunuz. ankara kazan da sadece milletvekillerinin oturabildigi villa siteleri var ama kazan desen burun buker bunlar.
neyse soru da hava da kalmiş zaten bu tur cevaplar mustahak.
  • sparkle kiddle  (26.10.16 20:55:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.