[]

yakın zamanda bedelli çıkar mı sizce?

sb.




 
çıkar gibi duruyor, devletin paraya ihtiyacı var, son af düzenlemesi de bunun işareti, soru kaç yaşa kadar ve hangi paraya olacağı.


  • hosein  (26.10.16 14:49:38) 
Çıkmaz, çıksa çok iyi olur ama.

Şu sıra siyasi akım ekonomik gelir olarak alt sınıfın üzerinden kurtulup ekonomik hamle yapacak durumda değil, bir de tam demokrasi şehitleri, suriye savaşı filan derken bu araya koymazlar bence. ölen hep fakir söylemlerine muhatap olmamak için.
  • mete kudur  (26.10.16 14:51:10) 
Hic sanmiyorum . Umarim cikmaz da , en azindan subat sonuna kadar.


  • MiraTaurus  (26.10.16 14:51:58) 
ne zaman çıkar bilmem ama ekşideki başlığa bakma. ağzı olan konuşuyor. mesela kaç yıldır bir emlak balonunu patlatamadılar. mahalle kahvesinden farkı yok. diğer taraftan bedelliden gelecek para devlet için çerez parası bile değil. ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.


  • black mamba  (26.10.16 15:58:00) 
çıkmaz.
ama çıkabilir de.

son seferde fiyat kırmalarına rağmen talep beklenen kadar gelmemişti. o yüzden çıkmıyodur :)
  • supermatik  (26.10.16 16:05:37) 
turizm sektörünün de bu yaz kötü geçmesinden dolayı ekonomi iyice zorlanacak kesin kışa bedelli çıkar diyorlardı ama bu ara hükümetten hiç ses soluk yok. 2014'de en azından yalanlıyorlardı. şimdi o da yok.


  • hononu  (26.10.16 16:15:55) 
Bu soruya verilebilecek tek manikli cevap: bilmiyorum(z). Eksiye bakma +1, hatta sadece bu konuda degil, hic bir konuda..


  • mirandaiam  (26.10.16 16:30:43) 
bence çıkmaz


  • basond  (27.10.16 00:27:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.