[]

Nano alıcılı mouse

Yaklaşık 80 milyona kadar, rahatça kullanabileceğim notebook için mouse alacağım.

Microsoft'un WIRELESS MOBILE MOUSE 6000 dikkatimi çekenlerden bir tanesi. Sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz var mıdır?

Teşekkürler.

 
microsoft bluetooth mouse, modeli 5000di galiba, tam hatirlamiyorum evde simdi. aliciya gerek yok direkt bluetooth uzerinden baglaniyor, bos yere usb girisi kullanmiyor. gayet de sik bi mouse.


  • nawres  (14.12.09 08:34:51) 
www.exa.com.tr

Logitech M505'i oneririm. Uzun zamandir kullandim ve kullanimi cok rahat duzgun bir fare.
  • nutella benim  (14.12.09 10:16:15) 
Bu Logitech'i bir arkadaşım almıştı, scroll tuşu çok sert, basacağım zaman bazen kaydırıyorum bile çok sinir dedi. Onunkinde mi bir problem var acaba?


  • harmonikhakaret  (14.12.09 10:37:10) 
benim bildigim kadariyla benimkinde boyle bir problem yok. Zaten altta bir tus yardimiyla tirtikli ya da tirtiksiz kaydirma yapabiliyorsun, ikisi de son derece rahat geliyor bana.


  • nutella benim  (14.12.09 13:22:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.