[]

pc tavsiyesi

merhabalar, linkteki pc iyi midir sizce? oyun olarak yalnızca gta serilerini oynarım, gerisi de film, internet vs.


urun.n11.com

 
yaniiğ, fiyatlar şu ara ne alemde bilmiyorum çok ama monitor de dahil fiyat iyi gibi. dediği gibi gta v i oynatır da nasıl oynatır şurdan görebilirsin;

www.youtube.com

şahsen ben bu performansla oynamam. 60 fps nin altına düşmek gta v te benim için sıkıntı yaratıyor.
  • washe  (21.10.16 12:04:01) 
yok. iyi değil. işlemci sıkıntılı gibi. i5 650, nesil mesil yok. yani ilk i5lerden. fiyat kötü mü dersen değil de. bilmiyorum 1500 lira vericeksin yine. eline para geçince yükseltme şansın da olmayacak. soket eski çünkü.

intel g3258 al bitane sahibindenden 150 lira(bu geçiş işlemcisi. kısa süre kullanılıyor. temiz olur genelde ikinci elleri.). akakçeden 1150 sokete sahip bi anakart al. h81 çipli olur 130 lira bu da. 130 liraya 400 watt güç kaynaklı bir kasa al. ekran kartı, monitör, ram ve klavye mouse alıcaksın şimdi de geriye kalan 1050 lirayla. yapabilirsen bi uğraş daha tatlı bişey toplarsın gibi.
  • aşksız prens  (21.10.16 14:07:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.