[]

Kadınların gözünden olayın yorumlanmasına ihtiyacım var

Duyurunun playboyları cevaplamasa sevinirim.

Benzer duyurları daha önce de açmıştım zaten hatırlayanlar olacaktır kabak tadı verdi farkındayım, hala mı o kız aklını şey yapayım derseniz saygı duyarımm. Eski duyuru bu, son paragraftaki bahsettiğim kişi www.eksiduyuru.com

Üniversite kapanmadan önce (mayıs-haziran) gibi sınavlarda çok karşılaştık ve afedersiniz hayvan gibi gözlerini kaçırmadan bakıyordu. Öncesinde sosyal medyadan çok sallamamıştı, ben de çok üstelemedim sosyal medyada. Instagramdan takipleşmiştik 5-6 ay önce, ben atmıştım takip isteğini onayladı bana attı istek. Ondan hoşlandığımın %1500 farkında. 1-2 kere fotosunu laykladım başka da layk atmadım. Okulda denk gelince çok fazla gözgöze geliyorduk geçen dönem. Ben son sınıftım bu sene uzattım okulu. O bu sene 3 oldu. Ekşiyi takip ediyor, burayı da okuyor olabilir öyleyse sıçtım zaten. Devam zorunluluğum olmadığı için de anca geçen pazartesi gelebildim okula. Geçen hafta binde bir foto atarım instagrama layklamış. 2-3 kere karşılaştık yanından hiç bakmadan geçtim(tavşan dağa küsmüş diyebilirsiniz). Bakasım da gelmiyor çünkü bin tane düşünce gelecek aklıma. Neden bakıyor, acaba onda da hoşlanma var mı, yoksa "bu salak da yapıştı .s.s" modunda mı ? diye bin tane şey gelecek aklıma.

Bu kısmı özellikle kadın kişileri cevaplarsa çok sevinirim.

1-) Sizden hoşlandığını bildiğiniz bir kişiye özellikle mi kısa cevap veriyorsunuz ? Bunu peşinizden koşturup, ağırdan almak için mi yoksa "yapıştı bu da ya .s.s" modunda mı yapıyorsunuz ? Yoksa diğer seçenek ne olabilir ?

2-) Sizden hoşlandığını bildiğiniz birisine neden hayvan gibi bakıyorsunuz ? Hadi bir kere bakıp "benden hoşlanan çocuk .s.s" deyip yoluna bakması gerekmez mi ? Amacı ne olabilir, ego tatmini, peşinden koşturma, öylesine bakma, diğer
?

3-) Hoşlandığı bilinen kişinin durup dururken instagramda fotoğrafını beğenme amacı nedir ? "OMO OROSO SOSYOL MODYO HORKOS HORKOSU BOĞONOYOR" tamam beğenelim beğenelim de ekrem abi, karşında senden hoşlandığını bildiğin birisi var. Nezaketen takipleştin zaten okey eyvallllllah ama layk atmak yoklamak mı oluyor yoksa ben mi buluttan nem kapıyorum ?

4-) Kız biraz çekingen gibi. 2-3 kere konuşma şansım oldu çok kısa. Konuşurken ben geriliyorum normalde en ufak gerilmem istediğim kadar hoşlanayım ama tribe sokuyor beni, hata yapmamak için de muhabbet açamıyorum yanlış anlar mı diye. Burası da küçük bir yer, bir yerlere kahve bilmem ne içmeye çağırsam, o anda panikleyip hayır teşekkürler dese kendime kızarım. Belki olacak işi bozdum diye ama kafasında net bir şey var mıdır benim hakkımda ? Yani kesinlikle olmycak ya da belki olabilir diye ? Sizce sonraki hamlem ne olmalı ? Yaşlar ben 23, o 21.

Edit: Tikler 1-2 saate gelecek.

 
arkadaşım gidip konuşsana sen bu kızla, kendini verem etme gibi bi niyetin mi var acaba? hayır yani gidip konuşmuş ters bi cevap almış olsan anlayacağım bu tavrını da kız bana bakıyor diyorsun, konuşmuşsun gayet hoş cevap da vermiş, layklaşmışsınız da. ben beğenmediğim, benden uzak durmasını istediğim hiçbir erkeğe kızın sana verdiği karşılıkların hiçbirini vermem. e kız çekingen diyorsun bi de. neyi bekliyorsun neyi sorguluyorsun cidden anlamadım ben, kızın gelip üstüne atlamasını falan mı bekliyosun seviyorum nidalarıyla? ayrıca kafasında şimdiden nasıl kesin bir sonuç oluşmasını bekliyorsun daha bi kahve bile içmemişsiniz. bu kafayla gidersen bi playboy alır gider o kızı, masumluğuna yanarsın sonra, git konuş.


  • jonestown  (17.10.16 22:40:28) 
Abi siz niye böyle yapıyorsunuz ya. Kadın delirten davranışlar 101 resmen; sadece 1-2 fotoyu beğenme, görmezden gelme, ilgi göstermeme, konuşmama vs. Birinden hoşlanıyorsanız niye açık açık belli etmiyorsunuz? Delirttiniz kadınları amk böyle böyle. Sürekli işaret peşinde koşan, iz süren, alt metinde yatan mesaj deşifresi yapan varlıklar haline geldik.

Genel için cevap veremeyeceğim ama kendi adıma
1. Duruma göre değişir. Ben de hoşlanıyorsam aksine gereksiz uzun cevaplar veriyorum bazen. Hoşlanmıyorsam eve kısa kesmeye çalışırım muhabbeti. Ama sadece kısa cevapla değil halim ve tavrımla da net belli ederim istenmediğini.

2. Ben de ondan hoşlanıyorum çünkü. Hoşlanmadığım birisi benden hoşlanıyorsa bakmam, aksine karşılaşmamak için kaçarım.

3. Ben de ondan hoşlanıyorum. Minicik bir zarf atıyorum, belki umutlanır bi harekete geçer diye bekliyorum.

4. Kesin olarak artık net bir adım at. Reddederse de reddeder. Böyle salak gibi sadece bakışarak, belirsizlik içinde yaşamak daha mı güzel? Çağır bi yere artık.
  • buff  (17.10.16 23:21:02) 
@jone olay örgüsü biraz dağınık. Kafam karışık zaten çok. İlk not bahanesiyle tanışıp facebook üzerinden eklemiştim. Ordan lazım olan notları yazarım dedim. Okey dedi ama benim de eksik çok haberin olsun dedi. Tamam dedim zaten başkalarından da alıcam, ne kadar çok, o kadar iyi. Tanıştığım ilk gün ekledim. Akşamına yazdım işte cevap yok. Baktım beğeni falan yapmış arkadaşlarına ama görüldü yapmamaış mesajı. Ertesi sabah da cevap yok. Ertesi akşam üstü yazdı anca. Ben de eksikmiş bilmem ne dedi, dilersen başkasından al. Benim bunları toplayıp sana vermem bayağı zaman alır dedi. Okey öyle yaparım dedim, teşekkürler yine de dedim. Sonra biraz muhabbet açmaya çalıştım, 1(bir) kelimelik cevaplar geldi 3-4 kere sonra birden neyse iyi geceler dedi gitti. Saat 10 falandı. Ondan sonra bayağı görmezden geldim okulda falan kaçtım görünce ama bir gün dalgınlığıma geldi birisinin bana baktığını farkettim kafayı kaldırdım bu. 5 saniye falan göz temması kurdu, gözlerimi kaçırdım ama hala bakıyor farkındayım. Yanından hızlıca geçip gittim. Şimdi dengesizlik kimde bana bir söyleyin ? Madem bir tarafına takmıyorsun en başta, tam takma niye kafa karıştırıyorsun ? Sonra zaten sınav haftasında bariz bakıyordu. Amacını çözemedim belki de herkese böyle bakıyordur diye düşünmeye başladım. Kesin sonuç yanlış olmuş, benim hakkımda bir fikir vardır herhalde. Layklaşmışsın dediğim bi tane beğendi belki arada kaynadım. Gideyim konuşayım da direk bir yerlere mi çağırayım ? Direk çağırsam gelmez gibi ya. Kendisi sanki bir duvar örüyor gibi, istese bir tık daha belli eder. Geçen mesela ödevleri topladı. Naber dedim, iyi dedi. Bu kadar. Yani kanlı bıçaklı düşmanım olsa yalandan senden naber derim. Samimiyet kurmamaya çalışıyor gibi geliyor bana.

@buff jone'a yazdıklarımı okur musun. Ondan sonra hala aynısını düşünüyorsan, gidip konuşmmayan adam değil. Bir de benim okula geleceğimden bile haberi yoktu layk attığı zaman. Acaba diyorum zaten uzakta bir şey olmaz diye öylesine bir beğeni miydi ?

@krem peynir üstteki yazdıklarımı da okumanı rica ediyorum. Eğer kız kendini yiyip bitiriyorsa ben hayatımda böyle dengesizlik görmedim arkadaş. Ben en ufak ihtimal vermiyorum buna. Çok mu dağınık kafayla yazdım kendimden şüphelendim.
  • Golden Ratio  (18.10.16 05:03:58) 
krem peynir + 1
Konuşun, çekinmeyin. Kafada kura kura ilişkiler başlamadan bitiyor, yazık valla. Kızla konuşmadan bizim söylediklerimizle kızın kafasını nereden bilebilirsin? Şimdi bile 'Öyle mi düşünür, böyle mi düşünür' diye kafanda senaryolar yazıp, kendi yazdığın senaryolara sinirlenip kızla konuşmamışsın. Hadi ben de en fazla kendi çıkarımımı yapayım.

Kızın yerinde olsam 'Bu zamana kadar bakışıp durduk, Facebook'tan konuştuk. Demek ki ya başkası var, ya bir sorun var. Derdini anlamadım bir türlü.' derdim. Aradan koskoca iletişimsiz bir yaz geçmiş, dolayısıyla kız senin hoşlandığından artık emin olamaz. Üstelik kafanı çevirip selam bile vermeyince iyice kafası karışmıştır. Açıkçası 21 yaşındaki kafamı düşünüyorum, tam bu kız gibi davranırdım; bana iyi davranırsa veya fırsat verirse naza çekerek yavşardım ama bana kötü davranırsa da sallamaz, kendi yoluma bakardım. 'Denk gelirse olur, gelmezse de önemli değil' derdim. Kendi 21 yaşımı düşünüyorum, taş çatlasa iki haftada gelip konuşmadı mı 'Yok, benimle dalga geçiyor. Herhalde bir başkasını bekliyor, kimbilir ne kadar beklerim. İş çıkmayacak buradan, ben iyisi mi başka kapıya gideyim' derdim.
  • aychovsky  (18.10.16 06:04:46 ~ 06:07:57) 
@aychovsky iyi de ben zaten en başlarda ilgimi çekince 2 hafta sonra gidip tanışmıştım not bahanesiyle. Sadece bakışmayla kalmadı yani. Tanıştığımız akşam yazdım, sonra cevap olarak yazdığım şekilde gerçekleştikten sonra herhalde hoşlanmıyor dedim. Ondan sonra asıl benim kafam karıştı.


  • Golden Ratio  (18.10.16 16:30:18 ~ 16:30:55) 
Öncelikle, çok gönül işi duyurusu okudum da bu kadar ezik, bu kadar özgüvensiz, bu kadar "yazık la kimin çocuğuysa" duyuruyu ilk kez okuyor olabilirim.

Bir kadın olarak cevap veriyorum:
1- Yoooo özellikle kısa cevap vermem. Genel olarak çekingen biri veya kısa cevap veren biriyse de normal bu. Belki de "üzerine atlamış gibi olmiim çocuğun" diye düşünüyordur.

2- Hoşlandığın garanti mi? sosyal medyada takibe aldın diye ilanı aşk mı etmiş olduğunu sanıyorsun. O zaman follow back yaptığına göre o da aşkını ilan etmiş. 1-1

3- Hoşlandığını göstermek için beğeniyor olabilir. Beğenmesin mi?

4- Kız çekingense tüm sorularına cevap alıyorsun zaten daha neden kasıyorsun ki kendini. Git adam gibi hoşlandığını söyle, 1-2 gün utanır, sonra o da olur der zaten.

Bonus: Bu kafandan memnunsan vakit kaybetmeden ana babana söyle sana görücü usulü birini yapsınlar. Yoksa sen hayatta gidip açılamazsın birine. Böyle saf saf "benden hoşlanıyo ama ben ondan hoşlanıyorum ama platonik olmiycam ben yeaaa" diye takılır durursun.
  • lcha  (18.10.16 17:11:26) 
Hoşlandığımın farkında evet. Bunu takipleştiğimiz için zannettiğimi nerden çıkardın ? Arkadaşları yanındayken özellikle onunla diyalog kurdum. O bakıyorsa ben de baktım. Yalnız yakaladığım zamanlar yalandan 2-3 şey sordum ve benim de bakışlarımdan anlamıyorsa ya salağa yatıyordur ya da istemiyordur. İşte gidip söylerim benim için dünyanın en kolay şeyi. Ama belki kendince çok net istemiyor ben anlamakata zorluk çekiyorum o yüzden duyuru açtım. Ve evet okulda yalnız yakaladığım ilk anda çağırıcam bir yerlere sonucu da yazıcam. Bir halt olacağını da zannetmiyorum.


  • Golden Ratio  (18.10.16 17:42:52) 
Kızdan hoşlanıyorsan görüşmeye çağırırsan, normal muhabbet edersen, telefonda konusursun vs böylece kızın gönlü var mı yok mu anlayabilirsin. İnstagramda fotograf begenmek, uzaktan bakmak vs nin bence hiç bir anlamı yok.İstemiyorsa da istemez. Sen de önüne bakarsın. Hemen gidip ben "senden hoslanıyorum"a da gerek yok bir yemeğe kahve içmeye cagır duruma bak.


  • lunedi  (18.10.16 21:10:40) 
git kızın yanına "notları vermediğin için dersten kaldım " de gülerek.merak etme niyeti varsa sen de öküz değilsen devamı gelir


  • turkuaz  (19.10.16 03:20:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.