[]

Saplantılı bir manyak olmak

Evet sanırım kendimi tanımlamam gerekirse ben buyum. Linççiler gelmeden söyleyim, kimseyi taciz etmiyorum, zorla bir şey yapmıyorum, üzgünüm size ekmek çıkmadı burdan. Zararım daha çok kendime.

Yaşı 20lerin ortasına yaklaşmış birisi olarak şu ana kadar duygusal bir ilişkim olmadı. Bir kıza 2 sene platonik takılı kaldım (2014 ocak- 2015 ekim arasına tekabül ediyor aşağı yukarı) İşin kötü, saçma ve saplantılı tarafı ben bu kişiyi en son 10 sene önce görmüş ve o zaman hiçbir duygum yoktu. Her neyse tekrardan iletişime geçme çabaları vs derken kendimce pek olumlu ilerlemedi ki duygularımı(evet saçma sapan düşünce de diyebilirsin) söyleyemedim. Bunun adı aşk değildi evet sadece saplantıydı, duygusal boşluktan birilerine sarmaktı ya da sen ne diyorsan oydu.

Tam bundan kurtulmaya çalışırken vizelerimde denk geldiğim bir kızdan hoşlanmaya başladım. Önceki platonik tecrübesinden sonra asla bir daha platonik olarak bir şeyler yaşamamaya kendime söz verdim. Saçma sapan düşünmeyecektim, kendimi daha bir şeyler yaşamadan kaptırmayacaktım ve en önemlisi daha bir şeyler yaşamadan ciddi düşünmeyecektim. Sadece takılmalık olarak yaklaşacaktım. Öyle böyle tanıştım, sosyal medyada pek sallamadı açıkçası. Ben de biraz üzüldüm, çünkü bakışları vardı onun da, yanılmışım dedim.

Daha sonra 5-6 ay kadar her gördüğüm yerde kaçtım bu kişiden. Ve en sonunda pes ettim kaçmaktan. Ve evet emin olduğum bir şey vardı kesinlikle yanılmıyordum, kesinlikle bakışlarını yakalıyordum kızın. Hatta geçen bir sınavda arkasında oturuyordum. Sınıfa girdim bakışları üzerimdeydi. Yaklaşınca gözlerini kaçırıyordu, yanından geçerken "naber" dedim. Ona değilde arkasındaki bir arkadaşıma falan söylediğimi sandı. Birden arkasına döndü, bana tekrardan baktı emin olamadı ona söylediğimden, Sana söylüyorum ya dedim gülümseyerek, "İyi" dedi utanarak gülümsedi. Arka çaprazında tek boş yer vardı oraya oturdum. Sınav esnasında arkasına dönüp çokça defa gözlerimin içine baktı. Sınavını bitirip ayağa kalkarken son kez daha baktı. Sınav çıkışı yalnız gördüm. Hemen yetiştim, "naber nasıldı sınavın" dedim. "İyiydi ya geçtim büyük ihtimalle" dedi. "Senin nasıldı" dedi. "2 soru yaptım emin değilim" dedim. "Geçersin geçersin" dedi. "Inşallah" dedim. "Bayağı doldurmuşsun kağıdı" dedim şaka yollu. "Ben öyleyim ya" dedi. "Neyse görüşürüz" dedim, "görüşürüz" dedi. Tam giderken "iyi tatiller" dedi, döndüm "sana da" dedim. Ve saçma sapan bir şekilde aklıma takıldı tekrardan. O saçma sapan platonik duyguları bir daha yaşamak istemiyorum. Kızdan hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama her gözlerimin içine baktığında kalp atış hızım değişiyor. Çok fazla etkilendiğimi söyleyebilirim ama sadece saplantı mı gerçek duygular mı, elde etme isteği mi inanın bilmiyorum. Ek edit gelecek.

 
onu etkilemişsin. naber dediğinde arkasına dönüp baktığından belli oluyor. sana bakmayacağını yani kendinden yüksek biri olduğunu düşünüyor, yani senden etkileniyor. ona yürüdüğünde ters bir sonuç almayacaksın ama böyle saplantılı takılma--- ki naber diyip bişeylerin önünü açarak aşmaya başlamışsın bunu.

seni etkiliyorsa devam et, konuşmaya çalış ve fazla plan yapma. bunun gibi sayfalarca yazma mesela bu seni saplantılı yapar :D basit bi naber bu. sonra gerçek duygun mu görürsün.
  • freetakilir  (05.07.16 06:51:32 ~ 06:51:55) 
Teşekkür ediyorum yorumların için. Sosyal medyada kısa cevaplarla sallamadı, kendinden yüksek görse niye böyle bir hareket yapsın ? Fazlasıyla utangaç bir kız olduğunu biliyorum. Stalk yapmayı bırakmıştım önceki platonik saçmalığı yüzünden ama bugün sabaha kadar sosyal medyada araştırdım. Aklı tamamen eski sevgilisinde. Bilmiyorum ilgisini belli eden birisine karşı niye böyle bir tutum içinde. Belki sadece ego tatmin ediyordur, belki aklı karışıktır. Manyak gibi bunları düşünüp duruyorum. Okul da kapandı, bir daha yazsam mı, yine sallamazsa da kendime çok kızacam.


  • Golden Ratio  (05.07.16 07:24:26) 
Görüşürüz niye diyosun olm, gel bi kahve içelim cevapları karşılaştıralım falan desene. Açmışsın muhabbeti ne güzel sonra kapatmışsın Gereksiz


  • hasmetizm 2046  (05.07.16 08:54:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.