[]

Dinciler Lozan'ın Gizli Maddelerini Nasıl ve Nereden Biliyolar?

Dinci yazalar lozan'ın gizli maddelerini yazıp duruorlar, en son bugün okudum bir tane;...aşağıya alıntıladım.

benim sormak istediğim, bu dinciler;

-lozan da gizli maddelerolduğunu nereden biliyolar?
-madem gizli bunlar içereğini nerden biliyorlar?
-uluslararası anlaşmalar onaylanmadan önce kendi parlemantolarında onaylanır falan gizli olmaz. sonuçta padişah ve krallar arasında olmuyor anlaşmalar nasıl gizli kalsın?

""-Lozan’ın gizli taahhütlerinden biri de “Halifelik Meselesi” idi. Avrupa’nın dünya hâkimiyetinin karşısında potansiyel bir tehdit olan “Halifelik” ortadan kaldırılacaktı ve müslümanlar başsız kalıp Dünya'nın süpergücü olamayacaktı.

Türkiye, 3 Mart 1924’te halifeliği kaldırdığını duyurdu, İngiliz Avam Kamarası da birkaç hafta sonra Nisan 1924’te Lozan Anlaşması’nı onayladı. Yani İngilizler Lozan’ı onaylamak için şart olarak öne sürdükleri halifelik meselesinin çözümünü beklediler.

Düşünsenize; müslüman başında halife var; Türkiye, Arabistan, İran, Filistin, Bagledeş, Malezya bir bütün halinde tek güç.""

 
savaşta neredeydi o tek güç?
son halife zaten ingilizlerin elinde değil miydi?
dinci sallaması bunlar, nasılsa inanan çıkıyor.
  • g7mor  (12.10.16 13:09:58) 
Mısıroğlu ıslak rüyalarında böyle bilgileri görünce onlar da bilmiş sayılıyorlar default olarak.


  • whoosie  (12.10.16 13:10:52 ~ 13.10.16 09:31:00) 
onlara büyük resmi gösteren, sabah gazetesi,atv,yenişafak gibi kaliteli yayın organları var. bizimle aralarındaki büyük fark da bu yayın organlarını düzenli takip etmelerinden kaynaklanıyor.


  • dahili meddah  (12.10.16 13:11:17) 
Gizli madde yok, defalarca konuşuldu bu konu.

Uzmanları yerine facebook'ta resim, foto ile "işte gizli maddeler" diyen geri zekalılar okunduğu için böyle oluyor. Bu o kadar çok tekrarlandı ki, bazı görece akıllılar bile inanıyor. Ama onlar en azından yok deyince, araştırıp geri adım atacak kadar akıllılar.

cevap : okuma ve araştırma alışkanlığımız olmadığından.


.
  • kartallar yuksek ucar  (12.10.16 13:16:51) 
bu kadar açık sallama bi şey olamaz, dünyanın süpergücü olamayacaktı lol.


  • freya  (12.10.16 13:17:45) 
gizli maddeleri vahiy olarak almış olabilirler oradan bilebilirler :D

gizli madde filan yok kaç GERÇEK tarihçi söyleyecek bunu?

mısırlıoğlu gibi deli raporu olan birine inanılıyor ama gerçekten tarih alanında eğitim almış insanların sözleri kaale bile alınmıyor.
  • livaneli kadir  (12.10.16 13:34:06) 
en başta lozan 24 temmuz'da onaylandı, nisan'da değil. buradan başlıyor yalanlar.


  • hosein  (12.10.16 14:11:28) 
Sahih-i Mabadî'den naklen aktarıyorlar kardeşim.


  • feel the blanks  (12.10.16 17:22:47) 
  • chicha  (12.10.16 17:28:24) 
Büyük resmi göre Bahattin Abi'lerden biri işte.

Kurtuluş Savaşı'nda neredeydi bu misliman kardeşlerimiz!
  • chitosan  (12.10.16 17:29:42) 
  • partizan  (12.10.16 18:20:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.