[]

online eğitim siteleri (yazılım)

merhaba,

lynda'dan üyelik almayı düşündüm ama aylık 25 dolar fazla mı bilemedim.
teemtreehouse'a baktım, oradaki dersleri de beğenirim ancak o daha pahalı.
udemy'den ihtiyacım olan kursları alıyorum ama onları almak yerine lynda üyeliği daha ekonomik geliyor.

başka öneriniz var mı? aslında lynda'nın dersleri uygun görünüyor. bu eğitim siteleri gerçekten faydalı oluyor mu? youtube'dan, ya da torrent'ten indirerek bir şey öğrenmeyi pratik bulmuyorum. programlı ilerlemiyor ve boşuna zaman kaybı oluyor.

not:ingilizcem var, ancak altyazısı da olursa daha verimli oluyor. tek başına olunca bazı şeyleri kaçırabiliyorum. ilgilendiğim ve orta seviye bilgi sahibi konular öncelikli olarak c#, asp.net mvc, js ve benzeri framework'ler, html5, css. Bu başlıklarda dolgun bir bilgi biriikimine sahip olmak istiyorum.

 
codeschool var bir de.


  • devorgilla the gunslinger  (06.10.16 09:43:39) 
ben online sitelerden daha iyi öğreniyorum üniversiteye göre. treehouse bence çok yavaş ilerliyor ben pek beğenmedim onun yerine udemy'yi tavsiye ederim. tabi her eğitmenin dersi de iyi olmuyor. udemy hesaba giriş yapmadan kurs aratınca oy sayısına göre sıralama seçeneği var oy sayısı en çok ve 4.5 üzeri olan derslere bakıyorum ben genelde. edwin diaz'ın birkaç dersini bitirdim beğenmiştim tavsiye ederim.
not: torrent'le indirilebilir.

www.udemy.com

bir de şunu unuttum Google tarafından verilen dersler mevcut www.udacity.com
  • qazwsx  (06.10.16 10:03:42 ~ 19:16:42) 
microsoft accountla www.visualstudio.com a üye ol, pluralsight 3 ay beleş kullanım veriyor. bu site iyi baya.


  • ravenudon  (06.10.16 10:04:24) 
  • kmj  (06.10.16 11:30:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.