[]

Büyük aşklar nefretle başlar

Bu söz doğru mu sizce yoksa hep balım gülüm mü başlar aşklar ? Hiç yaşadınız mı ya da şahit oldunuz mu ?




 
Buyuk mu bilmem ama benim bi iliskim oyle karsilikli uyuz olmayla baslamisti


  • neira  (05.10.16 22:06:14) 
benim aşkım değil de çok yakın bi arkadaşımla ilişkim böyle başlamıştı ya, birbirimizi baltayla doğrayacakken müthiş samimi olmuştuk. karşı cinsle o tarz bi ilişki yaşamadım. muhakkak nefretle başlamış aşk da vardır ama bu lafın kendisini saçma buluyorum ben, "kışın kar yağar" gibi bi şey yani ama fazla iddialı işte.


  • der meister  (05.10.16 22:07:39) 
Yeşilçam kandırmacası bunlar, itibar etmeyiniz.


  • bigbadabum  (05.10.16 22:22:40) 
Nefret derken kavga gürültü uyuz olma şeklinde galiba yani kan davalısı olmak değil


  • limoncello  (05.10.16 22:46:28) 
Kavga bir şeyler hissetmektir. Herhangi bir degeri olmayan biriyle ya da bir konuyla ilgili kavga etmezsin. Fakat büyük aşklar kavga ile başlar hikaye.


  • nawar  (06.10.16 00:08:03) 
Ben hiç denk gelmedim valla kimi ilk görüşte nefret etsem ömrü billah gider öyle.


  • gozu acik sevisen yahudi  (06.10.16 00:08:28) 
Yok öyle bir şey.


  • arnold schwarzeneger  (06.10.16 09:47:15) 
nefret değildir o ya nefret olsa hep nefretle gider nefretten daha ufak bir şeydir "nefret edyrm" dersin ama etmiyorsundur eğer öyleyse ayrıca aşkla ilgili genelleme yapmak saçma


  • tiredpanda  (06.10.16 20:21:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.