[]

Sevgiliniz olmayan biriyle iliski

Bu olaya nasıl bakıyorsunuz? Sizce mümkün degil mi? One night stand veya fuckbuddy olayına nasıl bakıyorsunuz?

Not: Lütfen gönül isi yapma moderasyon, gönül isi degil. Kimse görmüyor öyle yapınca:(


 
karşındakine aksini söylemediğin ve beklentiye sokup mağdur etmediğin sürece herkes istediği her şeyi yaşayabilir diye bakıyorum.


  • dahili meddah  (05.10.16 15:43:13) 
bana göre değil ama yapanı da anlarım, seks için millet eşeğe falan saldırıyo yani yerine göre.


  • der meister  (05.10.16 15:45:37) 
doğaçlama olarak gelişmedikçe bana "kim uğraşacak şimdi" tadında görünüyor. sosyallik gerektiriyor sonuçta, gezmek, tozmak, barlara gitmek bla bla. bunları normalde zaten yapmadığım için (çok çok gerekmedikçe hani) sırf bu konu için yapasım gelmiyor asla. normal bir ilişkiyi yürütmeyi buna tercih ederim. onun artıları daha çok ne de olsa.


  • matrix  (05.10.16 17:30:08) 
Eğer seks uyumu güzelse bir ilişkiden daha güzel buluyorum. Zaten uyum yoksa konuşmaya devam etmek yersiz. Buradan yaşadıklarım oldu, bir çoğu normal sevgililerimden daha unutulmaz anlar oldu benim için.


  • gozu acik sevisen yahudi  (05.10.16 17:56:28) 
valla benim öyle biriyle bikaç ay süren saçma sapan bi ilişkim olmuştu, ilişki de değildi ama. ben aşırı hoşlanıyordum o da sürekli yarım ağız konuşuyordu uyuz oldum, konuşmayı kestim. :d


  • nice tnetennba  (05.10.16 18:05:11) 
Şu an tam aradığım ilişki türü fakat koca İstanbul'da aradığımı bulamadım henüz.

Sevgililik ve ötesi şu an için bana fazla ağır geliyor, tek gecelik olur veya çok gecelik olur (böylesini tercih ederim) ilişki çok daha mantıklı gözümde.
  • chicha  (05.10.16 18:07:47) 
Bana denk gelmedi hiç ama kötü de bakmıyorum. Açıkçası, yargılayacağım tek şey bir tarafın rızasının olmaması. İster tek gecelik yanımadığı kişilerle tren yapsınlar, ister bunu her gece başka kişilerle yapsınlar. Şu anda bir arayışım yok ama eldeki durum böyleyse, yapabilirim.


  • aychovsky  (05.10.16 18:57:28 ~ 19:11:49) 
Hiç sevgilim olmayan biriyle sevişmedim. Düşündüğümde yalnızca bir yerde yanımda dans eden, ya da bir kaç kere gördüğüm, hakkında hiçbir şey bilmediğim, tanık olmadığım, bir fikir ve his kurmadığım bir adamı ya da sanal bir mecrada tanıdığım yabancı bir adamı ereksiyon halinde görsem muhtemelen gülmem gelir. Bağlamından kopmuş bir penis çok anlamsız :D Durum tek başına benim için çok absürt.

Neler bildiğini, zekasını, neler yaşadığını, onları nasıl yorumladığını, işini nasıl yaptığını, insanlarla ilişkisini, tavırlarını, karakterini, huylarını, alışkanlıklarını bildiğim, esprilerini, belirli şeyleri nasıl yaptığını bildiğim, bunların bütünüyle çok hoşuma giden bir adamın beni yine tam halimle arzulaması, benimle sevişmesinin vereceği heyecan ve zevk paha biçilemez.
  • shadowcat  (05.10.16 19:04:57) 
Mümkün tabii, bu konuda herhangi olumsuz bir düşüncem yok ama ben bunu asla yapamıyorum. Yapabilmeyi çok isterdim açıkçası ama birini sevmeden zinhar moda giremiyorum. Hadi sevmek demeyelim de en azından dış görünüşünü delice beğenmem ve hafiften hoşlantı hissetmem şart.


  • köstebek kurabiye  (05.10.16 19:07:07) 
yapabilmeyi isterdim + 1

hoşlanmadığım erkek benim için tahrik edici bir unsur bile değil. aşırı bir çekim varsa o ayrı tabii. bana göre değil sanırım.....
  • yuvarlanantencereninkapagi  (05.10.16 19:40:29) 
eğer duygu, his olayı problem değilse, çok rahat yapılabilecek bir olay. beklentiye bağlı. ihtiyacımı göreyim şeklinde bakanlar var dinliyorum mesela kız/erkek böyle hikayeler. genelde herkes memnun duruyor.


  • tiredpanda  (05.10.16 21:20:35) 
geçen senelerde mantıklı gelirdi. özellikle fwb olayına çok sıcak bakardım. bir süredir ilişki sahibiyim ve artık çok çirkin bir davranış gibi geliyor bu. cinsi ihtiyçları karşılamak için yapılan münasebetler bana hayvansı geliyor.


  • dahinnotha  (05.10.16 21:29:45) 
mumkun tabii ki, taraflar birbirini kandirmadiktan sonra isteyen istedigiyle sevissin. daha cok daha rahat sevisebilen bir toplum olsaydik bazi seyler cok daha guzel olurdu ulkede.


  • kassiopeia  (06.10.16 00:02:51) 
En sevdiğim.


  • arnold schwarzeneger  (06.10.16 09:48:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.