[]

Opel Astra 2008-2011

İyi günler aramızda kullanan var mı bu arabayı. Özellikle sedan olanını. Memnun mu iç hacmi, yakıt performansı nasıl? Teşekkürler




 
2009 modelini kullanıyorum.
memnunum.
yakıt performansı iyi. konsol, tabi biraz eski kalıyor; malum 2009 model.
benim gibi arabadan konfor ve arızalanmama dışında beklentisi olmayan birisini tatmin edecektir diye düşünüyorum.
  • pangea  (05.10.16 12:18:08) 
Uzun yolda nasıl yoruyor mu?


  • giggs  (05.10.16 12:28:05) 
2009 astra h hb aracım var 165bin km'de ve bakımlı. donanım seviyesi enjoy elegance paket. 90 hp'lik motora sahip. seri kullanımda karma tüketim 5.7'ye kadar çıkabilirken deposu hemen hemen 900 km menzile sahip olup, sakin kullanımda 1000 km'yi 4.5'lik ortalamayla aşabilirsin. araba dayanıklı. kullandığım süre boyunca (0 aldık) en ufak yolda kalma ve arıza yaratmadı şükür. kapı iç cepleri geniş olduğu için araba dar gelebilir yanlardan ama içi ferah, görüş alanı başarılı, kokpit kullanımı güzel. uzun yolda ekonomiktir. ekşideki entrylerimde daha fazlasını bulabilirsin.

6 vitesli olması da sesi azaltan büyük bir detay.
  • rain when i die  (05.10.16 13:53:57) 
Bizde de vardı, epey memnunduk. Tek sorunu benzinli sedan modelin çok yakmasıydı. Onun dışında temiz araba. Sonra bir üst kasasıyla değiştirdik


  • roket adam  (05.10.16 22:55:02) 
2011 değil ancak 1.6 2012 benzinli modeli şirket aracı olarak kullanıyorum sakin kullanımda bile 8-8.5 lt ortalaması var,yol tutuşu güzel ancak performans yok araba gitmiyor.

iç hacim olarak arabanın tasarımı ile alakalı olarak arka koltuklar biraz basık boğucu geliyor özellikle tavanda siyahsa, aracın a sütunu geniş ve de uzun olduğu için görüş açıları kelebek cam olmasına rağmen bana yetersiz geliyor.Para verip alınacak araç değil.

2010 1.3 hatcback dizel modeli kuzenim de var şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşatmadı iç hacmi bence yeterli yakıtı çook iyi uzun yolda 4-4.5 lt ile gezebilirsin.
  • sealth  (05.10.16 23:07:55 ~ 23:12:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.