[]

rüzgar çetin tahliye olması

tahliye demek beraat değil değil mi yani dava devam ediyor değil mi birdekarısı şikayeti geri almış deniyor merhum polisin böyle olsa dahi kanu davasına falan girer mi bu sonuçta ülkenin bir polisi öldü




 
para>kanunlar


  • dissendium  (05.10.16 01:38:32) 
Beraat deil ama yurt dışınakaçar işte


  • lilidance  (05.10.16 01:39:24) 
Sikayet cekildigi icin davanin ust siniri 9 yil oluyormus. Sikayet olunca sanirim 21-22 oluyormus.

Sikayet olmadigi icin mahkeme ust sinirdan 8 yil falan vermis. Hapiste kalinan sure vs derken yeter bu kadar denmis.
Cnnturk'un haberinde bi' hukukcu boyle anlatmisti gunduz. Mahkeme dogru karar verdi demisti. Maalesef sikayet olmadigi icin cikti.
  • isott  (05.10.16 01:45:45) 
>Esini baska bir sevgilinle aldat
>Sevgilin arabayla esini ezerek oldursun
>Sikayetci olma
>Bir kac ay sonra sevgilin hapisten ciksin
>??????
>profit

hukuk sisteminin bugini buldum, deneyin ise gercekten yariyor.
  • allezz  (05.10.16 02:29:27) 
şikayet geri alınınca böyle oluyor zannederim.
ha, niye böyle oldu?
şehit polisin eşi, kocamın tek yakını ben değilim gibi bir cümle kurmuştu.
buradan da, diğer aileri bireylerinin şikayetin geri alınması gibi bir çaba içerisinde olduğu söylenebilir.
ihtimal, onlara para yardımı yapıldı.
  • pangea  (05.10.16 12:50:38) 
davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanık rüzgar çetin'in, ''bir kişinin ölümüne ve bir kişinin yaralanmasına neden olma'' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. heyet, rüzgar çetin'in tutuklu kaldığı süre, aldığı ceza miktarı ve mağdurların şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle sanığın oy çokluğuyla tahliyesine karar verdi.

üst mahkeme davayla ilgili kararını verene kadar rüzgar çetin serbest kalacak. üst mahkeme yani istanbul bölge istinaf mahkemesi, istanbul 11. ağır ceza mahkemesi'nin kararını onarsa ceza mahkemeleri usulü kanunu'na göre, çetin'in yaklaşık 5 ay cezası kalacak. 1 temmuz'da çıkarılan kanun hükmünde kararname (khk) nedeniyle de tamamen özgür kalacak. çünkü bu khk, 2 yıldan az cezası kalanların tahliye edilmesini öngörüyor.
  • nickini degistiren yazar  (05.10.16 13:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.