[]

Evi süsleyelim mi?

13'ünde doğum günü olan arkadaş her şeyden habersiz eve geldiğinde karşısında bizi, elimizde pastasıyla bulsun gibi bir sürpriz planlanmış.

Evi süsleme konusunda kararsızlık var: sade, renksiz iki balon tarzı süs olsun, cıvıl cıvıl rengarenk aşırı süs olsun, veya hiç olmasın çünkü hoşlanmaz diyenler var (mesela ben).

Kişi 30 yaşında, bekar, erkek.

Ne diyorsunuz?

 
30 yaşında bir adam sade süsten de rahatsız olur. gerçi ben olsam doğumgünümün kutlanmasından da rahatsız olurum ama o daha subjektif tabi.


  • dinsiz adam  (05.10.16 00:50:06) 
bence olsun süs. onun da içinde bir çocuk vardır muhakkak. yani onu da sevindirebilir bu. hoşlanmazsa da en kötü kendi kendine hoşlanmaz. riske atabilirsiniz. ' keske yapmasaydınız' diyecek hali yok.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (05.10.16 01:03:17) 
yuvarlanantencereninkapagi+1

madem böyle bir sürpriz yapacaksınız, süsleyin o zaman.
balonsuz falan sürpriz olmaz ki, biraz coşkulu olsun.
  • blatta hiberna  (05.10.16 01:31:55) 
blatta - tencere +1

dogumgunu sevmeyen insanlari anlamiyorum yaaa hayatta bize ozel tek gun :)
  • kassiopeia  (05.10.16 01:35:22) 
Terazi erkeği olup da doğum gününün kutlanmasından haz eden birini tanımadım. (hee evet burca bağladım olayı)Yok 30 yaş bu partisi ayrı oluyor diyorsanız balon olsun, hatta metalik renkli uçan balon şişirtin bir kaç tane. Sade olsun olacaksa yani...


  • Aman Sen de  (05.10.16 10:01:37) 
30 yaşında ki adama öyle balonlu, süslemeli doğum günü bence biraz saçma olur.
bunun içinde ki çocukla pek alakası olduğunu da sanmıyorum. daha çok yaş ilerleyince bu tür şeylerin yapmacıklığını farketmekle alakalı biraz.

  • pangea  (05.10.16 12:59:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.