[]

facebook instagram twitter vb hesapları olmayan insan

yani öyle ki whatsapp fotografı dahi yok.
muhafazakar falan da değil bu arada.
bir insan neden bu kadar dış dünyaya kapalı olur acaba ?


 
Şahsen kıskandım piçi. Şimdi bu mecraların kişilerde amacları vardır takip etmek için. Mesela ben tr gündemini takip etmek için günlük kısa kısa bir sekilde twitter ı kullanıyorum. Cunku gazete okuma alıskanlıgım yok internette. Bu yuzden kapatamıyorum. Facebook desen insanlarla iletişim halinde kalmak zorunda gibi bir haldeyim herkesle telefonla konusulmuyor. Özetle demekki adam yada kadın neyse butun ihtiyaclarını karsılayacak sekilde yöntem bulmus ki bunlara lüzum görmüyor.


  • fıytfıyt  (04.10.16 02:03:41) 
buyrun benim?

dış dünya sosyal medya mı oluyor O.o
  • qazaqwsx  (04.10.16 02:04:50) 
insta ve twitter kullanmıyorum. Facebooku da arkadaşlarla konuşmak için kullanıyorum. Bazen kapatıp messenger kullanıyorum. Fb ve whatsappta profil fotoğrafım yok. Gerek duymuyorum. Nasıl olsa suratımı biliyorlar ne gerek var :D


  • glamdr1ng  (04.10.16 02:11:01) 
ben hepsini kullanıyorum nerdeyse. kopamıyorum bi türlü, kapatırsam benim dışımda dönen bi dünya varmış da, benden habersiz herkes takılıyormuş gibi hissediyorum. burdan terse doğru yorum yaparsam; sosyal medya hesapları olmayan insan, yüce bir insandır, özgüvenlidir, işinde gücündedir, aydınlanmıştır.


  • jangbogo  (04.10.16 02:17:40) 
  • hopeless  (04.10.16 02:22:46) 
selam. biri beni çağırmış.

ben nette olabildiğine anonim olmak gerektiğine inanıyorum. beni tanıyan tanıyor zaten, tanımadığım kişi de resmimi görmeyiversin. görmek istiyorsa da buyursun bir kahve içelim, nedir yani.

internette fazla ayak izi bırakmamak en temizi. sonra ne yaparsanız yapın kalıntıları kalıyor google'da orada burada.
  • avianthem  (04.10.16 02:27:59) 
Boş işler müdürlükleri olduklarını düşündüğüm için. Yapay, anlamsız ve gereksiz bulduğum için. Kendimi beğendirme, pazarlama çabam olmadığı için. Çok şanslıyım ki sanal dünyadan tanışmadığım kardeşim gibi olan arkadaşlar > çok samimi arkadaşlar > samimi arkadaşlar... gibi gibi giden birçok arkadaşım olduğu için ve onlarla da dış dünyada takılmaktan hoşlandığım için.


  • Domuz  (04.10.16 04:39:20) 
Benim yakin arkadasim da boyle. Bir suru fotograf cekilip sonra arasindan en guzelini secip, o fotografa bir suru efekt yapip onlarin da arasindan en guzelini secip koymanin yapay oldugunu dusunuyor.

Dis dunya sosyal medya mi oluyor +1 ayrica
  • yuzır  (04.10.16 08:36:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.