[]

yeni çamaşır makinesi tavsiyesi (ariston servisi 700 lira! talep etti)

evde bir ariston hotpoint vardı. sürekli bozulur ve manyak gibi ses yapardı. garantisi bittikten (2 yıl ) hemen sonra sürekli bozuldu. artık çağrı merkezi ile ahbap olduk.

en son motoru bozuldu. 700 lira masraf çıkardılar. indirim yapın dedim.

yeni bir çamaşır makinesi arıyorum. ev kalabalık. 1i bebek 2 çocuk ve 7 yetişkin yanı sıra evin giden geleni oluyor ve nüfus değişiyor.

ne önerirsiniz ? bütçe olarak 700-800 düşünüyorum. dayanıklı olsunç

 
nüfus 10 kişi ise 8-9kgluk makine almak daha mantıklı da o fiyata var mı bilmem.


  • sutlu nescafe  (21.09.16 17:32:28) 
o fiyata tekrar bozulan bişi alırsın. taksitle (evkur vs.) al bence, en mantıklısı siemens - 8 kg.


  • hosein  (21.09.16 17:49:45) 
Suriyeli misiniz?


  • nohut  (21.09.16 17:49:48) 
altus o fiyatlara olan bir modelini almıştım yatırmak yerine çok pişmanım keşke tamir ettirseymişim diyorum.


  • fasulyek  (21.09.16 18:13:12) 
2. el grupları var facebook'ta filan. çok uygun fiyatlara güzel ürünler oluyo. istanbul'daysan bi bakıver.


  • spirit crusher  (21.09.16 21:20:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.