[]

İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı

Merhaba Duyuru Sakinleri,

İşkur işbaşı eğitim programından yeni haberdar oldum. Firmanın İşkur'a kayıt yaptırabilmesi için en az iki tane sigortalı çalışana sahip olması gerekiyormuş. Ayrıca destek boyunca bu personelin de firmada kalması şart.

İşveren tarafındayım. Daha önce bu destekten yararlanabilen oldu mu acaba? İstediğiniz özelliklerde ve kalifiyede personel bulabildiniz mi?

Kağıt üzerinde gayet mantıklı ve teşvik edici bir uygulama gibi geldi bana.

 
bu hafta içi ben de yararlanacam işveren olarak. bizim burda istediğin bir elemanı işkura kayıt ettirip o şekilde de kullanılıyor deniliyor.

yani ben dışardan bir eleman bulup işkur vasıtasıyla kullanmayı planlıyorum. bu şekilde de kullanabileceğimizi söyledi bir yetkili. bir araştırın
  • jugador  (20.09.16 16:17:03) 
firmanızı iş kura kayıt ettirin. size bir danışman atayacaklar. o danışman size bütün bilgileri verecek ve sorularınızı cevaplayacak. size gerekli olan bütün belgeleri mail atacak. yararlanma kriterlerini anlatacak. birkaç püf noktası var. alacağınız elemanın belli bir alanı olmak zorunda. örneğin kafeye garson alınmıyor bu programla. işbaşı eğitim olduğu için barista ya da şef yardımcılığı gibi birşeyler öğrenilmesi gereken alanlarda alabiliyorsunuz.

işkur kendisine kayıt yaptıran iş arayanlara mesaj gönderiyor sizin iletişim bilgilerinizi. insanlar sizi arıyor. siz zaten kayıt yaptırırken iş tanımını, hangi semtlerde oturanları tercih edeceğinizi seçiyorsunuz formlarda. ona göre insanlara haber veriyor işkur.
  • ofelia  (20.09.16 16:51:20) 
bizim fabrika yaz döneminin sıkışıklığını o programlarla atlatıyor, işveren için çok iyi. biz mavi yaka personel alıyoruz. eğitimin sonunda katılan kişi sayısına göre işkurun belirlediği kişi sayısı kadarını kalıcı olarak işe almak zorundasın ama. atıyorum 10 kişi katıldı sonunda 2 sini işe alıyorsun.


  • yue  (20.09.16 17:06:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.