[]

Ptt Şubeye Kargo No'suz Aliexpress Siparişi

Merhaba.

Mevcut durumum gereği ikamet adresime kargo gelemiyor. Aliexpressten kargo no'suz ıvır zıvır alıp, şubeden teslim almak istiyorum. Ancak problem şu ki Aliexpress siparişleri malum 1 ayda da gelebiliyor, 3 ayda da, 2 haftada da.

Sorum şu ki, şubeye rastgele gidip kontrol ya da arada bir arama dışında adıma kargo geldiğini nasıl anlarım? Sonuçta hemen almazsan da geri dönüyor.

 
kargoyu bana yap ben göndereyim sana kargoyu :))


  • England  (19.09.16 21:40:15) 
kargoların takip siteleri var ail expresste, çoğunlukla normal çalışmasına rağmen, bazen geri kalabiliyor bu takip sistemi


  • killerbee  (19.09.16 21:50:07) 
@England Askeri tesis abi, buraya yollanmıyor. Her halukarda şubeye söyleyeceğim.

@killerbee Sorun geri kalması değil, olmayanları diyorum. Ekran koruma camı vb. ufak tefek şeylerde takip no vermiyor zaten, verse de yalan oluyor. Bunların geldiğini Ptt bana haber verir mi demek istiyorum.

@Jimmy McNulty Öyle gözüküyor... :/
  • mimarbasi  (19.09.16 22:10:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.