[]

Sony Android TV

Yeni bir TV alacagim, yabanci forumlarda 2015-2016 Sony Android TV'ler cok ovuluyor. 3000 Liraya kadar butcem var. Acikcasi Android TV dusunme nedenim sadece Kodi, VLC player gibi uygulamalari yukleyip harddiskten rahatca film izlemek, bunun disinda Android'le isim belki internette gezinmek olur arada. Kullananlar, test edenler tavsiye ederler mi?




 
3000'e bulamazsın, ben çok aradım. 5-6 bin civarı Android sony ler.
Mini Android cihazlar var bu iş için onlardan bak derim. 2500 civarı 50 puk Philips ve mini Android işini görür.

  • rhan  (19.09.16 20:57:20) 
hacı abi bende sony android tv aldım çok iyi bir alet olduğunu düşünmüyorum. 2 tv var bende diğeri lg onda webos var mesela daha bi kullanışlı sanki. andorid iyidir hoştur ama sony becerememiş o işi. harddisk takar ordan izlerim falan diyon mesela lg tv harddiski takar takmaz görüp okuyordu sony tv 2 saat tarama falan yapıyor.
philipis falan nasıl onlarada bi bak.
edit: üstteki arkadaşın dediği gibi normal bir televizyon alıp android box cihazlarından alırsan daha kullanışlı olabilir.
  • rahmi pinkfloydoglu  (19.09.16 21:00:54 ~ 21:01:55) 
www.vatanbilgisayar.com

Fiyatlar düşmüş.
  • rhan  (19.09.16 21:01:55) 
Tesekkurler. Yurtdisindayim, burada Turk lirasi olarak 3000'e kadar bulabiliyorum ama iste Android ne kadar stabil ve sorunsuz su anda, ona emin olamiyorum.


  • taltrap  (19.09.16 21:03:04) 
@rahmi pinkfloydoglu

Tesekkurler. Iste ben de bundan bahsediyorum. Acikcasi TV almak icin tek nedenim, guzelce oturup film izlemek, harddiskimde bir suru film var. Tv yayini pek izlemem, Android'in nimetlerinden de faydalanacagimi sanmiyorum.

Insanlarin bana Android TV onerme nedeni, Kodi, VLC gibi uygulamalari barindirmasi. Hani belki LG, Samsung acamaz ama VLC player acar gibisinden. Genelde de kullancilar memnun degil Android TV'den. Yavas yavas uzaklasmaya basladim. Hep Sony olmazsa Samsung olsun dedim ama LG'yi de listeme aldim.
  • taltrap  (19.09.16 21:08:33) 
@rhan

Cok ilginc TV fiyatlari Turkiye'de daha ucuz gibi geldi bana. Ya da bazi modellerde indirime gidiyorlar.
  • taltrap  (19.09.16 21:10:21) 
bence büyük ekran webos tv + ihtiyaç halinde kullanırım dersen android box daha akıllıca bir seçim olur.
bu arada bendeki modelde linkte verdiğin modelin 50 inc'i.

hatta biraz daha kötüleyeyim tv'yi aldım 1 ay geçti geçmedi sağ alt tarafında bir leke oluştu geçmiyor.
  • rahmi pinkfloydoglu  (19.09.16 21:13:40 ~ 21:14:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.