[]

amerika vizesi kalis suresi

2009 yilinda 10 yillik vize almistim. o yil 2 hafta kalip dondum. bu sene de temmuz ayinda 2 hafta kaldim.

iki !sorum var.

1- kalis suresini giristeki gorevli belirliyor deniyor. son girisimdeki damgaya baktim. giris yaptigim tarih ve elle yazilmis olarak "B2 VIOPP" ifadesi bulunuyor. bu ne anlama geliyor?

herhangi bir sure belirtilmemesi 6 ay kalabilecegim anlamina mi geliyor? bu arada girerken ne kadar kalacagimi sormustu 2 hafta olarak belirtmistim.

2- bu yil veya gelecek yil tekrar gitmek istesem ve ne kadar kalacagim soruldugunda ornegin 5 ay desem hoop birader ne is derler mi?

 
1 Visa In Other PassPort demek viopp. onun için endişe etmenie gerek yok.

2- demezler. geri döneceğinize ikna ederseniz demezler. o nedenle hep dönüş biletiniz yanınızda olsun
  • allanpoe  (19.09.16 20:30:17) 
Ben ne zaman gitsem 2-3 hafta kalacağım diyorum. Ne dersem diyeyim 6 aylık damga vuruyor pasaporta. İkinci gittiğimde 2 hafta deyip 3 ay kadar kaldım. Sonraki girişlerimde "hayırdır birader sen ne ayaksın" demediler. Hatta en son gittiğimde sordukları tek soru "bu kez ne kadar kalacaksın?" oldu. 1 hafta dedim ve girdim.


  • himmet dayi  (19.09.16 21:00:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.